Ο Ολυμπιακός πατάει παρκέ και ετοιμάζεται για το repeat στο Final 4 της Ευρωλίγκας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός πατάει παρκέ και ετοιμάζεται για το repeat στο Final 4 της Ευρωλίγκας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην εντυπωσιακή O2 Arena θα πατήσει σήμερα ο Ολυμπιακός που αύριο Παρασκευή αντιμετωπίζει τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Θοδωρή Παπαλουκά και του Μίλος Τεόντοσιτς στον ημιτελικό του Euroleague Final 4 στο Λονδίνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται από χθες στη βρετανική πρωτεύουσα και σήμερα θα πραγματοποιήσουν την προπόνηση – πρόβα για τον μεγάλο ημιτελικό. Στόχος του Ολυμπιακού, φυσικά, δεν είναι άλλος από το να επαναλάβει τον περσινό άθλο και να παραμείνει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

«Στόχος στο Final Four πάντα είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Δεν πάμε για τη συμμετοχή, δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στράτος Περπέρογλου και συνέχισε: «Πάμε για να το πάρουμε... Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσει ο Ολυμπιακός για δεύτερη σερί χρονιά το τρόπαιο. Είναι δύσκολο ακόμα και να πάει μία ομάδα στο Final Four έπειτα από την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Μας βολεύει που όλοι μας θεωρούν αουτσάιντερ γιατί η πίεση πάει στην άλλη ομάδα».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του τόνισε: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο, αυτό το υπόσχομαι. Εάν δεν τα καταφέρουμε, θέλω να γυρίσουμε ενωμένοι και να μη χαλαστούμε για οποιονδήποτε λόγο. Δεν είναι θέμα ματαιοδοξίας ή υστεροφημίας, αλλά με ενδιαφέρει παρά πολύ να μη θιγούν στο παραμικρό η εκτίμηση και ο σεβασμός της μπασκετικής πιάτσας προς τον Ολυμπιακό».

Τεόντοσιτς: «Πρέπει να είμαστε κοντά στον Σπανούλη»

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στην προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων θα είναι ο γνωστός Μίλος Τεόντοσιτς. «Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε κατακτήσει το ρωσικό πρωτάθλημα, αν και δεν έχουμε δώσει κάποιο δυνατό ματς εδώ και καιρό. Παρόλα αυτά διαθέτουμε την εμπειρία να μην χαλαρώσουμε, εν όψει του φάιναλ-φορ», είπε ο Σέρβος γκαρντ και συνέχισε: «Στον Ολυμπιακό έχω αρκετούς φίλους, είναι όμως αλήθεια ότι ο ημιτελικός αποτελεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, άρα δεν μπορούν να μπουν στη μέση φιλίες και άλλα πράγματα. Ισως ο νικητής να έχει το πλεονέκτημα και για τον τίτλο, όμως δεν είναι έτσι και αυτό δεν μειώνει την υποχρέωσή μας να κάνουμε δυο νίκες. Μία την Παρασκευή και μία την Κυριακή. Εχουμε να παίξουμε με μια καλή ομάδα. Σίγουρα τα περισσότερα πράγματα δημιουργούνται από τον Σπανούλη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν τον κλείσουμε θα έχουμε κερδίσει. Πάντως, πρέπει να είμαστε ...αρκετά κοντά του».

Το βίντεο από την υποδοχή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ