Στουρνάρας: Εάν είχα μπροστά μου έναν άνεργο, θα προσπαθούσα να τον εκπαιδεύσω και να του βρω δουλειά [βίντεο] - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Εάν είχα μπροστά μου έναν άνεργο, θα προσπαθούσα να τον εκπαιδεύσω και να του βρω δουλειά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο νέων μέτρων όσο η Ελλάδα τηρεί τις δεσμεύσεις της έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος παράλληλα δήλωσε ότι «φέτος καλύψαμε το κενό και δεν μειώσαμε τις συντάξεις του ΟΑΕΕ. Ελπίζω να τα καταφέρουμε και του χρόνου».

Ο κ. Στουρνάρας, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, ξεκαθάρισε πως δεν δέχεται τον όρο τεχνοκράτης επισημαίνοντας παράλληλα πως η «τεχνοκρατία είναι στην υπηρεσία της δημοκρατίας», ενώ σε υποθετική ερώτηση που του έγινε, σχετικά με το τι θα έκανε εάν είχε μπροστά του έναν άνεργο, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε: «Καταρχήν θα προσπαθούσα να του βρω μια δουλειά. Εχουμε πάνω από 2,5 δις στο ταμείο που αποσκοπούν στη μετεκπαίδευση και την εύρεση εργασίας. Εγώ όμως θα προσπαθούσα να τον εκπαιδεύσω για να πάει σε έναν κλάδο που ανατέλλει. Παράλληλα με την προσπάθεια μου να του βρω αμέσως δουλειά, θα του έλεγα ότι υπάρχει ελπίδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ