Με βίαιο παρελθόν ο νεαρός που σκότωσε με τα χέρια του την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη - iefimerida.gr

Με βίαιο παρελθόν ο νεαρός που σκότωσε με τα χέρια του την 23χρονη Φαίη στη Νέα Μάκρη

Με βίαιο παρελθόν ο νεαρός που σκότωσε με τα χέρια του την 23χρονη Φαίη στη Νέα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 25χρονος Βαγγέλης Στεφανάκης, ο οποίος κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό της 23χρονης Φαίης Μπλάχα στη Νέα Μάκρη. Ο νεαρός μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή και του εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι είναι αθώος, ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Φαίη.

«Είχαν ένα ερωτικό καβγαδάκι από αυτά που έχουν συνήθως τα ζευγάρια», δήλωσε ο δικηγόρος και συμπλήρωσε ότι από δικό του χτύπημα η κοπέλα έπεσε στη διάρκεια αυτού του καβγά και χτύπησε το κεφάλι της στο έδαφος και στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του κατηγορούμενου που βρισκόταν πίσω της.

Οπως αναφέρει και το Εθνος εδώ και ένα μήνα παρά τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βαθμό κακουργήματος για τις βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην άτυχη Φαίη και παρά το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδώσει ο 15ος Ειδικός Ανακριτής από τις 8 Απριλίου, ο 25χρονος νεαρός συνέχιζε να εμφανίζεται στα στέκια της Νέας Μάκρης, ενώ διέρρεε απειλές προς την οικογένεια της 23χρονης

Το μοιραίο βράδυ της 5ης Απριλίου

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, κάποια στιγμή το τηλέφωνο της Φαίης χτύπησε ενώ βρισκόταν στο σπίτι. Χωρίς να πάρει το κινητό ή την τσάντα της, η κοπέλα βγήκε για να συναντήσει τον φίλο της, Βαγγέλη Στεφανάκη. Εκείνος κατά τη διάρκεια του καβγά τους άρχισε να χτυπάει την ανυπεράσπιστη κοπέλα, η οποία έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου μένοντας αναίσθητη. Ωστόσο τα τραύματά της ήταν τόσο βαριά που τελικά η κοπέλα έχασε τη μάχη και κατέληξε μερικές εβδομάδες αργότερα.

Το βεβαρυμένο παρελθόν του 25χρονου και η επίθεση με το πιτ-μπουλ

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος απασχολεί τις Αρχές με τη βίαιη συμπεριφορά του, αφού τον περασμένο Ιούνιο, λίγο πριν από τις επαναληπτικές εκλογές, ο Στεφανάκης μαζί με έναν φίλο του και έναν εκπαιδευμένο σκύλο ράτσας πιτ-μπουλ είχαν επιτεθεί σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που βρισκόταν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Φωνάζοντας «θα πεθάνετε κομμούνια» είχαν επιτεθεί και τραυματίσει τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Τσιμπουκάκη, ο οποίος αναγνώρισε τον Στεφανάκη στις φωτογραφίες που του έδειξαν στο αστυνομικό τμήμα,.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ