Γιατί χάιδεψε τρυφερά στο μάγουλο ο Ακης την Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο - iefimerida.gr

Γιατί χάιδεψε τρυφερά στο μάγουλο ο Ακης την Βίκυ Σταμάτη στο δικαστήριο

Γιατί χάιδεψε τρυφερά στο μάγουλο ο Ακης Τσοχατζόπουλος τη Βίκυ Σταμάτη στο δικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα χάδι στο μάγουλο ανταπέδωσε ο πρώην υπουργός Ακης Τσοχατζόπουλος το ενδιαφέρον που έδειξε προς αυτόν η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, φτιάχνοντάς του το πουκάμισο, όταν τον συνάντησε το πρωί της Τετάρτης μέσα στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικαζόταν η υπόθεση στην οποία εμπλέκονται.

Σύμφωνα με το Mega, λίγο πριν αρχίσει η δίκη η κυρία Σταμάτη στεκόταν στο πλευρό του πρώην υπουργού, φροντίζοντας την εμφάνισή του, ενώ ζήτησε αμέσως νερό από τους αστυνομικούς όταν ο πρώην υπουργός άρχισε να βήχει.

Οπως αποδείχτηκε και αργότερα, όταν το παραδέχτηκαν και στους δημοσιογράφους που τους υπέβαλαν το σχετικό ερώτημα, το ζευγάρι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη μεταξύ τους επικοινωνία, καθώς οι υπεύθυνοι των φυλακών, όπως καταγγέλλουν, δεν τους αφήνουν να μιλήσουν, πλέον στο τηλέφωνο.

«Εχετε πρόβλημα με τη μεταξύ σας επικοινωνία; Ή με το παιδί;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι την Βίκυ Σταμάτη η οποία απάντησε: «Ναι, είναι σοβαρό. Επαφίεμαι στην δική σας ευαισθησία».

Οταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ρωτώντας εν συνεχεία τον κ. Τσοχατζόπουλο «δεν σας άφησαν να επικοινωνήσετε;», ο πρώην υπουργός το επιβεβαίωσε απαντώντας: «Ναι, πράγματι, είναι σοβαρό».

Μάλιστα στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο συνήγορος Βίκυς Σταμάτη Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Φθάνουμε πια σε απάνθρωπα όρια του να απαγορεύεις επικαλούμενη σαν διευθύντρια της φυλακής κάποια διάταξη, την οποία δεν έχω ανεύρει ακόμα ,την επικοινωνία την τηλεφωνική δυο συζύγων οι οποίοι δεν έχουν τίποτα άλλο να συζητήσουν γιατί για την υπόθεση δεν συζητούν τίποτα, συζητούν μόνο για το παιδί τους, το οποίο το βλέπουν μια φορά το μήνα. Και δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετεί αυτή η απαγόρευση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ