Τι συζητούν ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη - iefimerida.gr

Τι συζητούν ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη

Τι συζητούν ο Σκάι με τη Σία Κοσιώνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συζητήσεις με τη διοίκηση του Σκάι για την ανανέωση του συμβολαίου της βρίσκεται η Σία Κοσιώνη. Το συμβόλαιο της λήγει το Δεκέμβριο, όμως ο Σκάι θέλει να κλείσει έγκαιρα τη συμφωνία, για να μην χάσει την παρουσιάστρια.Ενδιαφέρον για τη Σία Κοσιώνη δείχνουν και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί, καθώς θεωρείται η πλέον ταλαντούχος νέα παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων Οι συζητήσεις συνεχίζονται εντός του Σκάι, χωρίς να έχει επέλθει συμφωνία καθώς υπάρχει η επιμονή από μεριά ορισμένων στελεχών της διοίκησης να συνεχιστεί το μοντέλο του «λαϊκού» μαγκαζίνο με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το οποίο δίνει τη σκυτάλη στο δελτίο ειδήσεων.

H Σία Κοσιώνη είναι «ανακάλυψη» του Σκάι, καθώς πήγε στο σταθμό, μέσω της διαδικασίας των συνεντεύξεων, εργαζόμενη πριν στην αθλητική εφημερίδα SportDay. Ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μετά την Κατερίνα Ακριβοπούλου και συνεχίζει ως και σήμερα την παρουσίασή του, παράλληλα με την εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Σκάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ