Πέντε βασικοί τρόποι για να κάνουμε αποτοξίνωση μετά το Πάσχα - iefimerida.gr

Πέντε βασικοί τρόποι για να κάνουμε αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

Πέντε βασικοί τρόποι για να κάνουμε αποτοξίνωση μετά το Πάσχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ημέρες των εορτών τελείωσαν, τα πανηγύρια και τα γλέντια ολοκληρώθηκαν και πλέον ήρθε η στιγμή να κάνουμε αποτοξίνωση και να αποβάλουμε όλες τις τοξίνες που έχει το σώμα μας από την ανελέητη κρεατοφαγία, το αλκοόλ και τις υπόλοιπες αμαρτίες.

Η περίοδος επιστροφής στην κανονικότητα θα είναι σχετικά μικρή εφόσον ακολουθήσουμε πέντε βασικούς τρόπους

  1. Πίνουμε πολύ νερό κάθε μέρα: Στόχος είναι το «ξέπλυμα» του οργανισμού, ενώ αν συνδυαστεί με μία φέτα λεμόνι θα έχει επιπλέον οφέλη.
  2. Προστατεύουμε το συκώτι: Μετά τις «αμαρτίες» του Πάσχα το συκώτι είναι αρκετά επιβαρυμένο και φροντίζουμε να το ηρεμήσουμε ελαφρώς περιορίζοντας το αλκοόλ, την καφεΐνη, τα σάκχαρα και τα λίπη.
  3. Ηρεμία και χαλάρωση: Προσπαθούμε να κρατήσουμε τα επίπεδα άγχους χαμηλά και να αποβάλουμε το επιπρόσθετο στρες μετά τις εορτές, καθώς η ψυχική υγεία συνδέεται άμεσα με τη σωματική.
  4. Βαθιές αναπνοές: Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για τον καθαρισμό των κυττάρων του σώματος και μερικές βαθιές αναπνοές στη διάρκεια της ημέρας μόνο θετικές συνέπειες μπορούν να έχουν.
  5. Προσοχή στο δέρμα μας: Ενα αναζωογονητικό μπάνιο με άλατα και αιθέρια έλαια θα ανοίξει τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα αυτό να αναπνεύσει καλύτερα και να αποβάλει τις τοξίνες.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ