Προκλητικός ο δραπέτης Τρικάλων: Δεν σκότωσα την κοπέλα στα Ισθμια, εγώ πυροβόλησα στον αέρα - iefimerida.gr

Προκλητικός ο δραπέτης Τρικάλων: Δεν σκότωσα την κοπέλα στα Ισθμια, εγώ πυροβόλησα στον αέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δικαστήρια Ευελπίδων μεταφέρθηκε σήμερα ο δραπέτης των φυλακών Τρικάλων που συνελήφθη στο Περιστέρι την περασμένη Παρασκευή, ενώ υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε εκείνος τη νεαρή κοπέλα στα Ισθμια.

Ο διαβόητος κακοποιός και δραπέτης Lita ή Drebata Ermal ή Litor ή Deo πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο 35χρονος Αλβανός ισχυρίζεται πως δεν έχει σχέση με τον φόνο της 25χρονης Κατερίνας στα Ισθμια η οποία βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των δραπετών και της Αστυνομίας, ενώ το μόνο που παραδέχθηκε ήταν ότι επέβαινε στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στην καταδίωξη της Κορίνθου τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ πυροβόλησα στον αέρα για εκφοβισμό και όχι για να σκοτώσω την κοπέλα», ενώ αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις Αρχές, αναφέροντας μόνο πως τα κρησφύγετα τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει οι δραπέτες βρίσκονται στην Κόρινθο και τον Σκαραμαγκά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ