Επειτα από δύο μήνες ο γενικός δείκτης του Χ.Α. επέστρεψε στα επίπεδα των 1.000 μονάδων - iefimerida.gr

Επειτα από δύο μήνες ο γενικός δείκτης του Χ.Α. επέστρεψε στα επίπεδα των 1.000 μονάδων

Μετά από δύο μήνες ο γενικός δείκτης του Χ.Α. επέστρεψε στα επίπεδα των 1.000 μο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από διάστημα δύο και πλέον μηνών ο Γενικός Δείκτης του Χρηματιστηρίου της Αθήνας «επιστρέφει» σε επίπεδα τιμών άνω των 1.000 μονάδων.

Μετά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά ο γενικός δείκτης έπιασε και πάλι δουλειά και ενισχύεται σε ποσοστό έως 4,37% στις 1.026,62 μονάδες, που αποτελεί την υψηλότερη ενδοσυνεδριακή τιμή από τις 21 Φεβρουαρίου.

Οπως αναφέρει και το capital το υψηλό έτους έχει σημειωθεί στις 1.049,82 μονάδες στις 15/2 και το υψηλότερο κλείσιμο για φέτος την ίδια ημέρα στις 1.044,76 μονάδες.

Εν μέσω κερδών στα ξένα χρηματιστήρια, η ελληνική αγορά επαναλειτουργεί σήμερα σε κλίμα αισιοδοξίας, με «φόντο» τα σχόλια της έκθεσης του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία, της Morgan Stanley για τα ελληνικά ομόλογα και τα νέα από το «μέτωπο» των αποκρατικοποιήσεων, σχολιάζει στο πρωινό της report η Beta Securities.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ