Πρώτη η Μέρκελ στη λίστα του Business Insider με τις 50 επιδραστικότερες γυναίκες στον κόσμο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρώτη η Μέρκελ στη λίστα του Business Insider με τις 50 επιδραστικότερες γυναίκες στον κόσμο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο αντίκτυπος των γυναικών στον κόσμο μας είναι μεγαλύτερος από ποτέ άλλοτε». Με αυτά τα λόγια εκκινεί ο ιστότοπος οικονομικού περιεχομένου Business Insider να καταρτίσει τη λίστα με τις 50 ισχυρότερες και επιδραστικότερες γυναικείες φυσιογνωμίες στον κόσμο, όπως αυτός διαμορφώνεται σήμερα.

«Την προηγούμενη χρονιά η COO του Facebook Sheryl Sandberg επανέθεσε το φεμινιστικό ζήτημα στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ενώ στο Αφγανιστάν, δηλαδή σε μία χώρα όπου οι γυναίκες συνηθίζεται να αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας, το μέλος του κοινοβουλίου Fawzia Koofi έγραψε ιστορία με την ανακοίνωσή της ότι σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές», αναφέρει το δημοσίευμα.

Προς τιμήν, λοιπόν, αυτών και άλλων γυναικών που συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τη δυναμικότητά τους, ο ιστότοπος ζήτησε από τους συντάκτες και τους ρεπόρτερς του να ψηφίσουν τις πενήντα γυναίκες που έκαναν τη διαφορά τη χρονιά που μας πέρασε.

Πρώτη στη λίστα φιγουράρει η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, ενώ παραθέτουμε και τις υπόλοιπες 9 που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ