Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 8 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και πάρτε τις όποιες αποφάσεις σας αργότερα, προκειμένου να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Κάντε λίγο υπομονή, γιατί θα δείτε πολλά πράγματα στη δουλειά σας να παίρνουν το δρόμο τους και θα κερδίσετε την εύνοια των συνεργατών σας. Ο αισθηματικός τομέας δείχνει να βρίσκεται σε καλή φάση και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες και αρκετή τύχη. Προτάσεις και συνεργασίες που ενδεχομένως θα προκύψουν αυτήν την εποχή θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Στην ερωτική σας ζωή, οι πειρασμοί θα είναι πολλοί στο περίγυρο σας και σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να βάλουν σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις σας, αφού θα είστε επιρρεπείς στις προκλήσεις της εβδομάδας.

Ταύρος

Περιορίστε την τάση σας για υπεραισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Μη διστάσετε να κάνετε μερικές αλλαγές στη καθημερινότητα σας ώστε να τη βελτιώσετε. Οικονομικά, διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν και κρατηθείτε μακριά από απατηλές επενδύσεις. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

Δίδυμοι

Αποφύγετε τις εντάσεις και τους καβγάδες. Είναι μια καλή εποχή για να σταθεροποιήσετε τη συναισθηματική σας ζωή και να βάλετε γερές βάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Όλη αυτή η κατάσταση θα σας βοηθήσει να βελτιωθείτε σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Προετοιμάστε καλύτερα το έδαφος για τις ριζικές αλλαγές που θέλετε να κάνετε και ξεκαθαρίσετε με τυχόν εκκρεμότητες, για να μην υπάρχει κάτι που να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Καρκίνος

Κινηθείτε συντηρητικά στη δουλειά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Η αισιοδοξία διαδέχεται πολλές φορές την απαισιοδοξία. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται στους περισσότερους από εσάς ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να το επιδιώξετε. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι του ζωδίου δεν πρέπει να πιέσετε το ταίρι σας, για να δεχτεί τις απαιτήσεις σας γιατί θα το χάσετε.

Λέων

Η κατάσταση που θα επικρατεί στα οικονομικά σας θα είναι ασταθής, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεωτικών εξόδων που έχετε, αλλά στη πορεία θα βρείτε τρόπους διαχείρισης που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη. Οι σημαντικότεροι τομείς της ζωής σας δέχονται θετικές επιρροές και θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε αρκετά προβλήματα που σας απασχολούσαν εδώ και αρκετό καιρό. Στα οικονομικά σας αποφύγετε καινούργια ανοίγματα και μείνετε σε αυτά που έχετε πετύχει μέχρι στιγμής.

Παρθένος

Επιδιώξετε νέες γνωριμίες και διευρύνετε τον κύκλο σας. Μέσα από τις καταστάσεις που θα βιώσετε, θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις σας και θα αγωνιστείτε για να φτάσετε τους στόχους που έχετε βάλλει. Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Στα οικονομικά σας, αν χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, θα καταφέρετε να καλύψετε κάποιες ανάγκες σας.

Ζυγός

Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Πάνω από όλα να χειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση και να αποφύγετε οποιαδήποτε σπατάλη. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Σκορπιός

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με αμφίβολες επενδύσεις γιατί θα ζημιωθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να οργανώστε τις κινήσεις σας στους σημαντικότερους τομείς της ζωή σας. Η απόφαση για έναν αρραβώνα ή γάμο είναι πολύ πιθανή. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γευτείτε νέες ερωτικές εμπειρίες που θα σας ανανεώσουν. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτο το γεγονός της ευνοϊκής περιόδου.

Τοξότης

Αισθηματικά, θα είστε σε πλεονεκτική θέση, γιατί θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας και να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Από την μια θα αισθάνεστε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο και από την άλλη θα υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις. Ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τα παιδιά και διασκεδάστε. Δεν είναι καλή περίοδος για καινούργια ανοίγματα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ζημειωθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο, στον επαγγελματικό τομέα όπου ευνοείστε, προκειμένου να διορθώσετε καταστάσεις και προηγούμενα αδιέξοδα.

Αιγόκερως

Διαχειριστείτε τα χρήματα σας με σύνεση, αποφεύγοντας σπατάλες και περιττά έξοδα. Θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να μειώσετε τα χρέη σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να επεκτείνετε τη δουλειά σας. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων για να μην εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ξεφύγετε εύκολα. Στον εργασιακό χώρο, ένα παρασκήνιο σε βάρος σας από συνεργάτες, δεν αποκλείετε να σας αιφνιδιάσει και να σας στεναχωρήσει.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα προβλέπονται ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σύντροφο ή και τα παιδιά, ενώ ευνοούνται και τα δημιουργικά σχέδια. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και διώξτε τις ανασφάλειες που έχετε. Νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν πολύ ψυχολογικά. Προσπαθήστε να του εξηγήσετε και φροντίστε να του διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνει. Στην καθημερινότητά σας οι ρυθμοί θα εξακολουθήσουν να είναι έντονοι και αυτό αρκετές φορές θα σας δημιουργεί εκνευρισμό.

Ιχθείς

Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, ούτε να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, επειδή θέλετε να γίνουν όλα τώρα. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, υπάρχει κίνδυνος ζημιών. Στα ερωτικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ