Ο Τατσόπουλος για την Δημουλά που «δεν γνωρίζει κανείς και οχλοκρατία των ΜΜΕ» - iefimerida.gr

Ο Τατσόπουλος για την Δημουλά που «δεν γνωρίζει κανείς και οχλοκρατία των ΜΜΕ»

Ο Τατσόπουλος για την Δημουλά που «δεν γνωρίζει κανείς και την οχλοκρατία των ΜΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του άποψη εκφράζει, ως συνήθως ηλεκτρονικά, ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, για το σάλο που έχει προκληθεί έπειτα από δηλώσεις κατά μεταναστών που αποδίδονται στην ποιήτρια Κική Δημουλά.

Μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει με ύφος δηκτικό ότι κανένας δεν γνωρίζει τίποτα για την Κική Δημουλά και την αναφέρει σε δημοσκοπήσεις απλά για να μην τον πουν αγράμματο.

Σχολιάζει ακόμη πως «ευθύς σπεύδουμε να την αποκαθηλώσουμε και να τη λιντσάρουμε» και με στυλ επικριτικό κάνει λόγο για «ηλεκτρονική οχλοκρατία που δεν θα χορτάσει ουδέποτε ούτε από ατάκες ούτε από θύματα».

Αναλυτικά:

«Δεν γνωρίζουμε τίποτε για την "Κική Δημουλά" -πέρα από το ότι το όνομά της φιγουράρει κατά καιρούς ανάμεσα στα 4-5 που η πολιτική μας ορθότητα επιβάλλει να δηλώνουμε στις δημοσκοπήσεις ότι προτιμάμε, ώστε να μην μας θεωρούν οι άτιμοι οι δημοσκόποι ντιπ για ντιπ αγράμματους. Δεν έχουμε διαβάσει κανένα από τα βιβλία της, δεν έχουμε ιδέα τι έχει τραβήξει ή δεν έχει τραβήξει στη ζωή της. Ακούμε κάτι που είπε ή κάτι που της αποδόθηκε κι ευθύς σπεύδουμε να την αποκαθηλώσουμε και να τη λυντσάρουμε. Δεν είναι πια η αγαπημένη μας ποιήτρια που δεν διαβάσαμε. Είναι η φρικτή ρατσίστρια -μα και ούτε καν. Είναι η ατάκα για τα παγκάκια. Θα την θυμόμαστε ως την επόμενη άτυχη ατάκα, ως το επόμενο άτυχο θύμα μιας ηλεκτρονικής οχλοκρατίας που δεν θα χορτάσει ουδέποτε ούτε από ατάκες ούτε από θύματα».

Ο Τατσόπουλος για την Δημουλά που «δεν γνωρίζει κανείς και οχλοκρατία των ΜΜΕ» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ