Τους έβρισε, απολογήθηκε, αλλά θα το... ξανάκανε η ηθοποιός-πολέμιος των τυμπάνων [εικόνες] - iefimerida.gr

Τους έβρισε, απολογήθηκε, αλλά θα το... ξανάκανε η ηθοποιός-πολέμιος των τυμπάνων [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού πρώτα έβρισε τους... τυμπανιστές που της «τέντωσαν» τα νεύρα κάνοντας φασαρία έξω από το θέατρο στο οποίο έπαιζε, τη Δευτέρα Έλεν Μίρεν προσπάθησε να απολογηθεί για τη συμπεριφορά που την έφερε στο επίκεντρο τα τελευταία 24ωρα. Παρά την απόπειρά της όμως να αλλάξει το κλίμα, παραδέχθηκε πως θα έκανε και πάλι το ίδιο!

Το Σάββατο η 67χρονη βγήκε μαινόμενη από το θέατρο στο οποίο εκείνη την ώρα ερμήνευε τον ρόλο της ως βασίλισσας Ελισάβετ. Αιτία η φασαρία που έκανε μία παρέλαση με τυμπανιστές, οι οποίοι προωθούσαν ένα φεστιβάλ για γκέι και τρανσέξουαλ. Το λάθος τους ήταν πως σταμάτησαν έξω από το θέατρο και η Μίρεν τους έβαλε τις φωνές.

«Έβραζα από θυμό. Ήμουν αρκετά δύστροπη, γιατί επί 5-10' προσπαθούσα να ακουστώ στο κοινό, κάτι που ήταν αδύνατο όμως!», είπε η ηθοποιός, που εμφανίστηκε στο θέατρο φορώντας ένα μπλουζάκι με μήνυμα... καλής θέλησης. Στο μπροστινό μέρος προωθούσε το φεστιβάλ «As one», οι εκπρόσωποι του οποίου ήταν εκείνοι που ένιωσαν το θυμό της, ενώ στην πίσω πλευρά, κάτω από ένα σκίτσο τυμπάνου, είχε γράψει «Ναι παρακαλώ! Αλλά όχι έξω από θέατρο!».

Τους έβρισε, απολογήθηκε, αλλά θα το... ξανάκανε η ηθοποιός-πολέμιος των τυμπάνων [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αν και παραδέχθηκε πως χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, σε σχετική ερώτηση η Μίρεν απάντησε πως δεν θα άλλαζε την αντίδρασή της. «Αν έπρατταν το ίδιο, το ίδιο θα έπραττα ακόη μια φορά κι εγώ», είπε. «Η ειρωνεία είναι πως μου αρέσουν τα τύμπανα και οι ντράμερ. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν εκεί έξω και θα διασκέδαζα μαζί τους. Δυστυχώς, έπρεπε να δώσω παράσταση την ίδια στιγμή!», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ