Σύσκεψη στο Μαξίμου - Στον Σαμαρά το οικονομικό επιτελείο λίγο πριν από το ταξίδι στην Κίνα - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο Μαξίμου - Στον Σαμαρά το οικονομικό επιτελείο λίγο πριν από το ταξίδι στην Κίνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου σύσκεψη του πρωθυπουργού με τον υπουργό και τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και Νότη Μηταράκη αντίστοιχα, για την προετοιμασία της επικείμενης επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα.

Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Κίνα κατόπιν πρόσκλησης του πρωθυπουργού του Κρατικού Συμβουλίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Λι Κεκιάνγκ.

Στόχος της ελληνικής αποστολής, στην οποία θα μετάσχουν και περισσότεροι από 40 Ελληνες επιχειρηματίες, είναι να τονωθεί το ενδιαφέρον των Κινέζων για συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Στο ταξίδι του στην Κίνα, τον κ. Σαμαρά θα συνοδεύουν ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστας Μουσουρούλης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης καθώς επίσης ο διπλωματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου, ο βουλευτής Επικρατείας Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ