Το Σταυρό του Μαρτυρίου στο Αγιον Ορος σήκωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Σταυρό του Μαρτυρίου στο Αγιον Ορος σήκωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Σταυρό του Μαρτυρίου στην Ιερά Σκήτη της Αγίας Αννης στο Αγιον Ορος βρέθηκε να σηκώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου, που βρέθηκε εκεί για να μεταλάβει και να δει τον πνευματικό του.

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες από το agioritikesmnimes που δείχνουν τον γνωστό ηθοποιό να σηκώνει το Σταυρό του Μαρτυρίου σε μοναστήρι του Αγίου Ορους.

Σύμφωνα με το blog ο -γνωστός για τις πνευματικές του αναζητήσεις- ηθοποιός βρέθηκε στο λίκνο της ορθοδοξίας προκειμένου να μεταλάβει και να ακολουθήσει ως ευσεβής πιστός το βαρύ πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδος μαζί με τον πνευματικό του.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που επιμένουν να αναφέρουν ότι εδώ και χρόνια έχει ασπαστεί την Καμπάλα, θυμίζουμε μια παλιότερη δήλωσή του που εξηγούσε ότι «δεν ασπάστηκα την Καμπάλα. Καταρχήν η Καμπάλα δεν είναι θρησκεία. Είναι εβραϊκή αίρεση ή για να το θέσω πιο σωστά φιλοσοφικό μονοπάτι. Και παλαιότερα αν κάποιος έλεγε ότι έχει ασχοληθεί με τον Βουδισμό ή ότι κάνει γιόγκα θα τον έκαιγαν στην πυρά. Τώρα έχει γίνει τρόπος ζωής και έχει μπει και στα γυμναστήρια. Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος, συνεχίζω να πηγαίνω στο Αγιο Ορος αλλά ταυτόχρονα να διαβάζω Δαλάι Λάμα και παρακολουθώ διαλέξεις που γίνονται για την Καμπάλα. Είναι λογικό όταν κάποιος δεν ξέρει τι ακριβώς είναι, να λέει διάφορα. Εμένα με βοηθάει να έχω θετικό τρόπο σκέψης και να δίνω αγάπη».

Το Σταυρό του Μαρτυρίου στο Αγιον Ορος σήκωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ