Ο μαρτυριάρης πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού του Γουίλιαμ και της Μίντλετον - iefimerida.gr

Ο μαρτυριάρης πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού του Γουίλιαμ και της Μίντλετον

Ο μαρτυριάρης πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε το φύλο του μωρού του Γουίλιαμ και της Μί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρίγκιπας Χάρι, προφανώς, είναι τόσο ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι θα γίνει θείος που δεν μπορεί να ελέγξει τη χαρά του και τη... γλώσσα του. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι ενώ ο αδελφός του Γουίλιαμ και η νύφη του Κέιτ Μίντλετον τηρούν σιγήν ιχθύος, εκείνος ανοίγει το στόμα του αριστερά και δεξιά και αποκαλύπτει το φύλο του μωρού.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο Χάρι είπε στους φίλους του ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένουν αγόρι.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού πρίγκιπα μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα είπε πως ο Χάρι έχει πει σε όλους ότι ο Γουίλιαμ και η Κέιτ περιμένουν αγόρι καθώς και ότι είναι πολύ ενθουσιασμένος από την προοπτική να αποκτήσει έναν μικρό ανιψιό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Χάρι πρόσθεσε πως όλη η οικογένεια είναι ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι το μωρό θα είναι αγόρι, καθώς και ότι η Κέιτ Μίντλετον προτιμούσε να γεννήσει αγοράκι. «Αυτή την περίοδο ψάχνουν το όνομα του μικρού και είναι πολύ κοντά στο να καταλήξουν» κατέληξε η ίδια πηγή.

Πάντως, δεν είναι μόνο ο πρίγκιπας Χάρι που δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, καθώς το ίδιο μαρτυριάρα φαίνεται να είναι και η ξαδέλφη του Γουίλιαμ, πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία, επίσης εκμυστηρεύτηκε σε φίλους τους ότι το πριγκιπικό ζεύγος περιμένει αγοράκι.

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον της πριγκίπισσας Ευγενίας τονίζει ότι όλος ο στενός κύκλος γνωρίζει το φύλο του μωρού και έχουν ήδη αρχίσει να αγοράζουν τα δώρα τους σε αποχρώσεις... του γαλάζιου και του μπλε.

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι προσπαθεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει, η ίδια η δούκισσα του Κέιμπτριτζ έχει πέσει δυο φορές σε... ατοπήματα.

Το Μάρτιο όταν μια κυρία στο δρόμο της χάρισε ένα αρκουδάκι η Κέιτ Μίντλετον αυθόρμητα είχε πει πως «θα το δώσω στην κ....» αφήνοντας να εννοηθεί ότι το παιδί που περιμένει είναι κοριτσάκι. Οταν μια κυρία από δίπλα τη ρώτησε «εννοείτε στην κόρη σας», εκείνη έσπευσε να το.... μαζέψει λέγοντας «όχι, δεν ξέρουμε ακόμη».

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, η Κέιτι Μίντλετον αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα καρότσι Bugaboo σε ανοιχτή γαλάζια απόχρωση αφήνοντας να εννοηθεί πως το παιδί που περιμένει είναι αγοράκι.

Πάντως, όπως επισημαίνει πηγή του παλατιού «ακόμη και αν υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με το φύλο του μωρού που κάνουν το γύρο του κόσμου, κανείς δεν μπορεί να τις επιβεβαιώσει αυτή τη στιγμή»

Το σίγουρο είναι ότι στα μέσα Ιουλίου όλοι θα μάθουμε το φύλο του πολυαναμενόμενου διαδόχου και θα δούμε ποιος θα διαψευστεί και ποιος όχι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ