Στην Κίνα για «μπίζνες» και με γεμάτη ατζέντα ο Αντώνης Σαμαράς - iefimerida.gr

Στην Κίνα για «μπίζνες» και με γεμάτη ατζέντα ο Αντώνης Σαμαράς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετραήμερη επίσκεψη στην Κίνα θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αποδεχόμενος την πρόσκληση του πρωθυπουργού του κρατικού συμβουλίου της χώρας, Λι Κεκιάνγ.

Στόχος του πρωθυπουργού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Εθνος» είναι να ανοίξει εκ νέου τη συζήτηση για ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά και να προωθήσει το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.

Παράλληλα, αναμένεται να επιδιώξει με συγκεκριμένες ενέργειες την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των Κινέζων για τα ελληνικά προϊόντα.

Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς θα βρεθεί στην Κίνα από τις 15 έως τις 19 Μαΐου.

Εξάλλου, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού τους επόμενους δύο μήνες θα είναι πολύ φορτωμένο, καθώς, μετά από το ταξίδι στο Πεκίνο, θα βρεθεί διαδοχικά σε ΗΠΑ, Βρυξέλλες (για τη Σύνοδο Κορυφής), Γερμανία και ενδέχεται να επισκεφθεί το Ισραήλ αλλά και το Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ