To Huffington Greece ετοιμάζει η Αριάνα! - iefimerida.gr

To Huffington Greece ετοιμάζει η Αριάνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά το Huffington Brazil και το Huffington London, η Αριάνα Στασινοπούλου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της iefimerida.gr, ετοιμάζεται να δημιουργήσει την επιτυχημένη ιντερνετική εφημερίδα της και στην Ελλάδα. Η Στασινοπούλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και μετακόμισε σε ηλικία 18 ετών στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Οξφόρδη, διευθύνει σήμερα μια από τις πιο έγκυρες, πετυχημένες και μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδες στον πλανήτη.

Στο μετοχικό κεφάλαιο της Huffington Post μπήκε πριν λίγο καιρό και η AOL, έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων. Πληροφορίες της iefimerida.gr επιμένουν ότι το Huffington Greece θα ανέβει στην Διαδίκτυο το προσεχές φθινόπωρο, ενώ ήδη η ελληνοαμερικανίδα εκδότρια έχει έρθει σε επαφή με συγκεκριμένους έλληνες δημοσιογράφους, που θα απασχοληθούν στην ιστοσελίδα της. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι η Αριάνα Στασινοπούλου θα επενδύσει στην κατάρρευση του πολιτικοεκδοτικοεπιχειρηματικού κατεστημένου της χώρας, λόγω της οικονομικής κρίσης, αφήνοντας τη δημοσιογραφική ομάδα που θα στήσει να εργάζεται ελεύθερη, χωρίς δεσμεύσεις και επιθετικά προς την πολιτική εξουσία.

Πολιτικά θα κινηθεί στο χώρο της Κεντροαριστεράς, χωρίς, όμως, να υποστηρίζει κανένα κόμμα. Λέγεται ότι θα αντιπαρατεθεί στο κατεστημένο, κατευθύνοντας την κριτική της με το σύνθημα "ως πότε η χώρα αυτή θα κυβερνιέται από διεφθαρμένους πολιτικούς, ιδιοτελείς επιχειρηματίες και διαπλεκόμενους δημοσιογράφους". Είναι προφανές ότι θα γίνει το "έλα να δεις"... Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ