Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Μαΐου

Τα ζώδια της Δευτέρας 6 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε σοβαρό δεσμό σταματήστε να βλέπετε σαν κτήμα τον σύντροφο σας και μην κάνετε σκηνές ζήλιας χωρίς λόγο, γιατί αρκετά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Στα οικονομικά σας, αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς άγχος. Στο χέρι σας είναι να πετύχετε, αρκεί να μην διστάσετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν στο δρόμο σας. Στον ερωτικό τομέα όσοι από τους δεσμευμένους γοητεύεστε από τον παράνομο έρωτα καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας προβληματίζουν και αυτό θα κρατήσει μέχρι το τέλος του μήνα, για αυτό κάντε υπομονή και καλούς χειρισμούς.

Ταύρος

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Θα έχετε πολλές κατακτήσεις αυτή την περίοδο και η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα. Μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα, με τη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε να μειώσετε τις ώρες που ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας, για να βρίσκεστε πιο συχνά με το ταίρι σας. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι σας, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Δίδυμοι

Αποβάλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Κατά καιρούς κάποιες κινήσεις που κάνετε πληγώνουν το άνθρωπο σας και θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξετε πολλά πράγματα στην συμπεριφορά σας, αν επιθυμείτε η σχέση αυτή να διαρκέσει. Μοιραστείτε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά. Πρέπει να μάθετε να κάνετε υπομονή, αν θέλετε να εισπράξετε την αναγνώριση και την ανταμοιβή που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι δύσκολα θα απαρνηθείτε την ελευθερία σας ....

Καρκίνος

Βάλτε τα δυνατά σας για να δικαιώσετε τη φήμη σας και να εκμεταλλευτείτε τις ποικίλες ευκαρίες προς όφελος σας. Εστιάστε στον καλύτερο προγραμματισμό και μελετήστε καλά τις ενέργειες σας, προτού κάνετε επαγγελματικές κινήσεις. θα σας δοθούν ευκαιρίες για να γνωρίσετε βαθύτερα τον έρωτα και να έρθετε σε επαφή με ερωτικά πρόσωπα. Μολονότι αυτό σας ευχαριστεί προσωρινά, πρέπει να δείτε τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας.

Λέων

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο ειδικά αν ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ή πωλήσεις γιατί οι εξελίξεις αναμένονται ευχάριστες. Δεν αποκλείετε να έχετε μια τάση απομόνωσης αυτήν την περίοδο, προκειμένου να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Ένα παρασκήνιο δεν αποκλείεται να λειτουργεί εις βάρος σας γι' αυτό καλό θα είναι να προσέχετε. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

Παρθένος

Μην αναλάβετε καινούργιες υποχρεώσεις, αν δεν είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε. Μπορείτε να κάνετε κάποια σταθερά βήματα στα επαγγελματικά. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που χρειάζεται την προσοχή σας αυτή την περίοδο, προγραμματίστε τα έξοδα σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα συνεχίσουν να σας πιέζουν με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από υπερένταση και στρες. Τον περισσότερο καιρό θα είστε διπλωματικός και συμπαθητικός στους άλλους.

Ζυγός

Διοχετεύστε σωστά την ενέργεια σας, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις διάφορες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν και κάντε αργά και σταθερά βήματα για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Μην ξεσηκωθείτε όμως και αρχίστε και σκορπάτε τα χρήματα σας αντιθέτως προσπαθήστε να μειώσετε παλιές σας οφειλές για να κινείστε πιο άνετα στο μέλλον και να κάνετε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα απορροφηθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας που δεν θα έχετε χρόνο για φλερτ και διασκεδάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στον οικονομικό τομέα περιορίζοντας τα έξοδα και αποφεύγοντας τις σπατάλες. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις ή οι υποχρεώσεις θα είναι μεγάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε.

Σκορπιός

Αν η σχέση σας δοκιμάζεται απ' την ένταση που υπάρχει μεταξύ σας, δεν αποκλείεται να είναι η αρχή για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και κινηθείτε με προσεκτικά βήματα. Διανύετε μια αρκετά πιεστική περίοδο η οποία φαίνεται ότι θα διατηρηθεί όλο το καλοκαίρι. Ένα παρασκήνιο υπάρχει σε βάρος σας γι αυτό προσέχετε το τι λέτε και σε ποιους εμπιστεύεστε τα μυστικά σας. Έχετε βάλλει υψηλούς στόχους και θα πρέπει να τους πραγματοποιήσετε έγκαιρα.

Τοξότης

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και να εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ξεκαθαρίστε με το παρελθόν και προχωρείτε μπροστά. Περιορίστε τα έξοδά σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, σκεφτείτε σοβαρά τις προτάσεις που θα σας γίνουν και εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικά που αφορούν εσάς ή τρίτους, (ερωτικό σύντροφο ή παιδιά) και έχουν σχέση με οφειλές, δάνεια, εφορίες, θα σας απασχολήσουν έντονα. Μη αφήσετε να σας επηρεάσουν λόγια τρίτων στις αποφάσεις σας. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δώσετε προτεραιότητα στο ταίρι σας, αφιερώνοντας του περισσότερο χρόνο. Σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα θα μπορέσετε τώρα να τα διαχειριστείτε υπέρ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Θα εισπράξετε των θαυμασμό των συνεργατών αλλά και των ανωτέρων σας. Μια αύξηση των εσόδων μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πολύ πιθανή. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να ξέρετε ότι ο μόνος τρόπος για να απελευθερωθείτε από το παρελθόν είναι να χαλαρώσετε και να βρείτε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε ο,τι εκκρεμότητες έχετε.

Ιχθείς

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές προστριβές και ρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα πια η μοναξιά λαμβάνει τέλος! Άντε, να βρεις κι εσύ αυτό που ψάχνεις. Μόνο με προγραμματισμό και πειθαρχημένη εργασία, θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά και να κερδίσετε την εκτίμηση των συνεργατών σας. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Στον ερωτικό τομέα όσοι από εσάς έχετε μια σοβαρή σχέση ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε ότι πρέπει πλέον να αναλάβετε σοβαρές ευθύνες.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ