Τα σχέδια του Αγιοστρατίτη και πάλι στο «τραπέζι» για το γήπεδο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τα σχέδια του Αγιοστρατίτη και πάλι στο «τραπέζι» για το γήπεδο της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όνειρο των οπαδών της Ενωσης για την ανέγερση του γηπέδου που θα γίνει το νέο «σπίτι» της ομάδας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και όπως όλα δείχνουν «βάση» για το εγχείρημα θα αποτελέσει το πλάνο του 2005.Ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης είχε προχωρήσει πριν οκτώ χρόνια στον σχεδιασμό του νέου γηπέδου, κάτι που θα αποτελέσει τον πυλώνα πάνω στον οποίο θα χτιστεί η νέα έδρα της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις για την εύρεση «συμμάχων» για τη νέα σελίδα της ΑΕΚ. Ο πρώην πρόεδρος βλέπει τους ενδιαφερομένους να αυξάνονται την ίδια ώρα που ο Δήμος Νέας Φιλαδελφείας εμφανίζεται θετικός για την κατασκευή νέου γηπέδου στην περιοχή, όπου πριν μερικά χρόνια βρίσκονταν το «Νίκος Γκούμας».

Το κόστος της δημιουργίας του νέου γηπέδου αναμένεται να φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Μέρος των χρημάτων θα καλυφθούν από τους νέους μετόχους, ενώ τα υπόλοιπα θα διατεθούν από την κατασκευάστρια εταιρία και από την εταιρία που θα διαφημιστεί μέσω του ονόματος του νέου γηπέδου.

Στόχος είναι η επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα σε τουλάχιστον δυο με τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ