Για ανθρωποκτονία κατά συρροή διώκεται ο δραπέτης από τα Τρίκαλα - iefimerida.gr

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή διώκεται ο δραπέτης από τα Τρίκαλα

Για ανθρωποκτονία κατά συρροή διώκεται ο δραπέτης από τα Τρίκαλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου, ασκήθηκε κατά του 35χρονου δραπέτη των φυλακών Τρικάλων που συνελήφθη μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε το Μεγάλο Σάββατο στον εισαγγελέα, ενώ την Τετάρτη θα μεταχθεί στον 19ο τακτικό ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία. Ο 35χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την απολογία του και παραμένει υπό κράτηση.

Ο 35χρονος είναι ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που καταζητούνται μεταξύ άλλων για συμμετοχή στο θάνατο της 25χρονης στα Ισθμια Κορινθίας μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία και για μια ακόμη ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μάνδρα Αττικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ