Απόπειρα ληστείας με δύο χειροβομβίδες στο Περιστέρι – Συνελήφθη ένας δράστης - iefimerida.gr

Απόπειρα ληστείας με δύο χειροβομβίδες στο Περιστέρι – Συνελήφθη ένας δράστης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές αστυνομικής ταινίας σημειώθηκαν σήμερα στο Περιστέρι όπου αστυνομικοί καταδίωξαν ληστές σούπερ μάρκετ και ένας από αυτούς τους πέταξε τρεις χειροβομβίδες.

Όλα συνέβησαν όταν δύο δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος στην οδό Καρπενησίου 25, αλλά ένας από τους υπαλλήλους κατάφερε να πατήσει το κουμπί του συναγερμού και έτσι κατέφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη συνέχεια, οι δύο ληστές επιχείρησαν να διαφύγουν με τα πόδια από το σημείο, αλλά όταν οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, ένας από αυτούς πέταξε προς τους αστυνομικούς δύο χειροβομβίδες, οι οποίες δεν εξερράγησαν.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους δύο δράστες, ο οποίος τους είπε ότι λέγεται Λίτα, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν πρόκειται για τον δραπέτη των φυλακών Τρικάλων Ερμάλ Λίτα ή αν πρόκειται για συνωνυμία. Πάνω του βρέθηκε ένα όπλο και μια ακόμα χειροβομβίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ