Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας - iefimerida.gr

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο γραφείο του ανακριτή στη Λάρισα οδηγήθηκαν, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, οι δύο κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης οι δύο από τους πέντε συνολικά συλληφθέντες, ηλικίας 31 και 30 ετών, πήραν προθεσμία από τον ανακριτή και θα απολογηθούν το Μεγάλο Σάββατο για τη συμμετοχή τους στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Κατηγορούνται για συμμετοχή σε ληστεία που έγινε σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Πυργετό Λάρισας, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, ταυτοποιήθηκε γενετικό τους υλικό στον χώρο της ληστείας, σύμφωνα με τα «ΝΕΑ».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η ΕΛ.ΑΣ κλιμακώνει τις έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας η οποία φέρεται να ήταν μαζί με τους πέντε συλληφθέντες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους άνδρες της αστυνομίας να εικάζουν ότι είχε ρόλο-κλειδί στην οργάνωση.

Τέλος, γίνεται «σαφάρι» από την Αντιτρομοκρατική προκειμένου να εντοπιστεί το σπίτι που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο οι συλληφθέντες, προκειμένου να «μιλήσουν» τα ευρήματα για τις κινήσεις που σχεδίαζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ