Ζωδιαστείτε, αλά Πέμπτη! - iefimerida.gr

Ζωδιαστείτε, αλά Πέμπτη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Άρης στους Διδύμους μάς δίνει σήμερα Πέμπτη μπρίο και δυναμισμό. Ιδού λοιπόν τα συστατικά της επιτυχίας.

Κριός

E voila, ο Άρης βρίσκεται στον οίκο της επικοινωνίας. Που σημαίνει βάλε την καλή γλώσσα σου και το καλό σου μυαλό να δουλέψουν προς όφελός σου και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Μόνο τα μαλλάκια σου άφησέ τα ανακατεμένα, τίποτα άλλο δεν πρέπει να ανεμίζει. Αν θέλεις πάντως να κάνεις μια επαγγελματική αλλαγή, τώρα είναι η στιγμή, όχι αύριο. Τώραααα.

Ταύρος

Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να έχεις το μυαλό σου στραμμένο στα οικονομικά σου. Ενώ όμως το ένα χέρι σου θέλει να μαζέψει, το άλλο σκορπά. Να το κοιτάξεις αυτό, γιατί ίσως κάποιοι σε πουν και διχασμένο. Ο έρωτας σε πηγαίνει, όμως τώρα που τα πράγματα στρώνουν εσύ στραβομουτσουνιάζεις. Πόσο δύσκολος άνθρωπος είσαι, τελικά.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια τον παλιό καλό σου τσαμπουκά και πλέον διεκδικείς με άλλον αέρα (όχι φοβισμένα). Η στιγμή είναι η πλέον κατάλληλη για να κάνεις όλες εκείνες τις αλλαγές που άφηνες για αύριο. Διώξε από την ψυχή σου την ομίχλη. Στόχευε στα φωτεινά, στα λαμπερά και κυρίως στα ξεκάθαρα.

Καρκίνος

Επιτέλους τα πράγματα είναι πιο χαμογελαστά. Ο Άρης στους Διδύμους ήρθε και ξεσκόνισε πάλι το κέφι και τα πράγματα, ακόμα και τα πιο κοπιαστικά, τα κάνεις με κέφι και μεράκι. Εύγε. Ο έρωτας έχει και πάλι την τιμητική του. Μη χάνεις λεπτό, μη χάνεις ενέργεια με τις λεπτομέρειες, και απόλαυσε ό,τι έχεις με ευγνωμοσύνη.

Λέων

Ο Άρης βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις αρχίσει και ανοίγεσαι περισσότερο και επικοινωνείς τα συναισθήματά σου και τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο να πεις «Παίδες, με πιέζετε, έλα να το πάρουμε όλο το πράγμα αλλιώς». Κάτι καλό διαφαίνεται στον ορίζοντα, ακολούθησε τους φωτεινούς σηματοδότες και θα βγεις σε ξέφωτο. Αμήν.

Παρθένος

Ο Άρης στους Διδύμους ανεβάζει λίγο τους τόνους, αλλά από την άλλη είχες ανάγκη να ακουστεί και κάποτε η φωνή σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις πάντα τον χαριτωμένο/η. Τώρα που βρήκες το θάρρος, πες τα πράγματα με το όνομά τους και ό,τι βγει. Στον έρωτα χρειάζεται μεγαλύτερη διπλωματία, και αυτό γιατί έχεις κάνει απανωτά πολλές άγαρμπες κινήσεις. Γκέγκε;

Ζυγός

Ο Άρης ευνοεί τις συνεργασίες, καινούργιες και παλιές. Έχεις ξεθάψει και την παλιά καλή σου διπλωματία και το πράγμα πηγαίνει σχεδόν από μόνο του. Δεν είναι ότι έχεις βάλει αυτόματο πιλότο, είναι που έμαθες πια να κάνεις ζιγκ ζαγκ στις κακοτοπιές. Στον έρωτα λες πολλά ναι μαζεμένα, και ίσως αυτό κάπως σε καταπιέζει. Είναι καλύτερα να εκφράζεις τα πραγματικά σου συναισθήματα χωρίς να σκέφτεσαι συνέχεια τις συνέπειες.

Σκορπιός

Το πέρασμα του Άρη στους Διδύμους δίνει ένα καλό σπρώξιμο στα επαγγελματικά σου και δεν είναι καθόλου περίεργο να σε δούμε ακόμα και να αλλάζεις εργασιακό χώρο. Οh la la, ακόμα κι αν μείνεις στην ίδια δουλειά, έχεις αποφασίσει να φέρεις τα πάνω κάτω, αφού έτσι όπως πήγαινε το πράγμα οδηγούσε σε σίγουρο αδιέξοδο. Στον έρωτα... κάτι υπάρχει στον αέρα, αλλά γιατί γυρνάς και κοιμάσαι μόνος/η σου; Ε;

Τοξότης

Οι σχέσεις σου έχουν πάρει πάλι το προβάδισμα. Αυτό που τώρα σε ενδιαφέρει είναι να φέρεις τα πράγματα εκεί που ήταν. Δηλαδή είσαι σε κατάσταση μόνος/η μου τα διέλυσα, μόνος/η μου πάλι θα τα φτιάξω. Ο Άρης στους Διδύμους βρίσκεται στον έβδομο οίκο της συντροφικότητας. Η κατάσταση είναι foul sentimental. Καλύτερα πάντως είναι να μην τρέχεις με τόσα ερωτικά γκάζια, μπορεί να προκληθεί κανένα ατύχημα.

Αιγόκερως

Τα μάτια σου σήμερα είναι στραμμένα σε κάτι ενδοοικογενειακές σου υποθέσεις. Κάτι που σέρνεται καιρό επιθυμείς διακαώς να λυθεί, και ο Άρης στους Διδύμους σε δυναμιτίζει. Το «άντρα θέλω, τώρα τονε θέλω», πάντως, ποτέ δεν βοήθησε. Όσο για τον έρωτα, είπαμε, το σύμπαν σε κάνει άκρως γοητευτικό/ή, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο από το να μένεις με σταυρωμένα τα χέρια και να κοιτάς το κενό.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου σήμερα βράζουν μέσα στο καζάνι, γι’ αυτό το πιο φρόνιμο που έχεις να κάνεις είναι να μην ανοίξεις απότομα τη χύτρα ταχύτητας, αν δηλαδή δεν θες να βρεθείς με εγκαύματα. Ο Άρης στους Διδύμους σου δίνει πίσω τον παλιό καλό Υδροχόο, σου δίνει μπρίο, σου δίνει γοητεία και λες πάλι τις καλύτερες ατάκες και τα καλύτερα ανέκδοτα. Γίνεσαι και πάλι δημοφιλής στους κύκλους της γοητείας, μα είναι απορίας άξιο με τόσες κατακτήσεις γιατί γυρνάς μόνος/η τα βράδια σπίτι σου και το υπαρξιακό σου κενό παίρνει διαστάσεις ψυχικής αποξένωσης.

Ιχθύες

Ο Άρης στους Διδύμους σε κάνει να σκέφτεσαι τον παρά. Τον παρά που έχεις στην τσέπη, αλλά και τον παρά που σκορπάς. Έτσι σήμερα κάνεις μια εκ βαθέων οικονομική υπερανάλυση του καταναλωτικού σου εγώ και τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμα. Για ακόμα μια φορά, όμως, επικεντρώσου σου σε σένα και μη σε πιάνει τρέλα με το τι κάνουν οι άλλοι, σκοπός σου είναι τι κάνεις εσύ. Στον έρωτα οι σπατάλες δεν πειράζουν, ίσα ίσα κάνουν καλό. Αφού έχεις συναίσθημα, δώσε και μη σε νοιάζει τι θα λάβεις. Δώσε με αλτρουισμό, ακόμα και με αυταπάρνηση, και μη φοβάσαι, το σύμπαν θα σε ανταμείψει γενναιόδωρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ