Το πιο σεξιστικό σόου της τηλεόρασης προβάλλεται στη Δανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πιο σεξιστικό σόου της τηλεόρασης προβάλλεται στη Δανία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είπαμε ότι οι Σκανδιναβοί είναι ανοικτόμυαλοι, αλλά αυτοί το παράκαναν. Η Δανέζικη τηλεόραση ξεκίνησε ένα νέο chat show που σοκάρει. Η... υπόθεση είναι απλή και θυμίζει στριπ κλαμπ.

Ο εμπνευστής του προγράμματος Τόμας Μπλάτσμαν και ο καλεσμένος του είναι καθισμένοι στον καναπέ ενός μισοφωτισμένου δωματίου, έρχεται μπροστά τους μια γυναίκα που γδύνεται σιγά, σιγά κι εκείνοι σχολιάζουν το γυμνό κορμί της!

Ο Μπλάτσμαν, πάντως, υπερασπίζεται το δημιούργημά του που ως ένδειξη μετριοφροσύνης φέρει το όνομά του. Με δηλώσεις είπε πως πρόκειται για το έργο μιας ιδιοφυίας και πως ο σκοπός του είναι να προβάλει την αισθητική του γυναικείου κορμιού χωρίς η συζήτηση να ούτε πορνογραφική ούτε πολιτικά ορθή χροιά. Ορισμένα παραδείγματα σχολίων για να καταλάβετε πως κινείται η κουβέντα είναι τα εξής: «πως λειτουργεί για σένα αυτό το μ...» ή «έχεις πολύ... κινητικές ρώγες».

Το πρόγραμμα έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τις φεμινιστικές οργανώσεις, αλλά ο Μπλάτσμαν θεωρεί πως κάνει χάρη στις γυναίκες αφού «το γυναικείο κορμί διψά για τα λόγια ενός άνδρα». Η κοινή γνώμη δεν φαίνεται να συμφωνεί μαζί του και χαρακτηρίζει το πρόγραμμα ως σεξιστικό και εξευτελιστικό για τις γυναίκες. Η απάντηση του Μπλάτσμαν: «Η αχαριστία είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να απογοητεύσει τις ελάχιστες ιδιοφυΐες που ζουν στη Δανία. Σας προσφέρω κάτι που δεν έχετε ξαναδεί ποτέ. Μην δαγκώνετε το χέρι που σας τρέφει»!!

Το πιο σεξιστικό σόου της τηλεόρασης προβάλλεται στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το πιο σεξιστικό σόου της τηλεόρασης προβάλλεται στη Δανία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ