Πατέρας στην Πάτρα βίαζε τα τρία παιδιά του και έβαζε το γιο του να κάνει έρωτα με τη μητέρα του - iefimerida.gr

Πατέρας στην Πάτρα βίαζε τα τρία παιδιά του και έβαζε το γιο του να κάνει έρωτα με τη μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί το δράμα μιας οικογένειας στην Πάτρα, όπου ο πατέρας βίαζε τον γιο και τις δυο κόρες του και υποχρέωνε τον γιο του να κάνει έρωτα με τη μητέρα του για να βλέπει.

Σύμφωνα με το patrastimes o ηλικίας 40 ετών άντρας επέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την οικογένειά του μέχρι τη στιγμή που η μεγάλη κόρη του έκανε καταγγελία εναντίον του και εναντίον της μητέρας τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας με αποτέλεσμα να παρέμβει άμεσα Εισαγγελέα ανηλίκων.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στην ιστοσελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ