Η ασύλληπτα προκλητική φωτογράφηση της Μάιλι Σάιρους για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ασύλληπτα προκλητική φωτογράφηση της Μάιλι Σάιρους για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κύρος του φωτογράφου Μάριο Τεστίνο και του περιοδικού μόδας V επιστράτευσε η 20χρονη Μάιλι Σάιρους προκειμένου να κάνει την πρώτη απόλυτα ενήλικη φωτογράφηση της.

Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή της πρώην πριγκίπισσας της Disney δεν είναι ο αρραβωνιαστικός της (με τον οποίο όχι, δεν χώρισαν) αλλά ο δίσκος που ετοιμάζει εδώ και δυο χρόνια. Μαζί φυσικά με ελίτ συνεργάτες όπως ο Φάρελ Ουίλιαμς.

Κυρίως γιατί αυτός θα κρίνει το αν θα μείνει στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη σταρ της Disney, με προσωπική περιουσία της τάξεως των 120 εκ. δολαρίων.

Ή αν θα καταφέρει να ενηλικιωθεί και να ακολουθήσει μια διαδρομή αντίστοιχη π.χ. με αυτή της Αντζελίνα Τζολί ή της Τζένιφερ Λόπεζ.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση πάντως, για λογαριασμό του περιοδικού V, είναι ένα βήμα στην σωστή κατεύθυνση. Καθώς επίσης και ένδειξη ότι ο δίσκος όπου να' ναι κυκλοφορεί. Αλλιώς, προφανώς, δεν είχε λόγο να την κάνει.

Το μόνο που μένει είναι η Μάιλι να δουλέψει λίγο περισσότερο το κομμάτι της συνέντευξης στο οποίο, δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι βαρετή με πιο ενδιαφέρουσα δήλωση το «Δεν έκανα ένα δίσκο για τους ανθρώπους που με αγαπούν ήδη».

Η ασύλληπτα προκλητική φωτογράφηση της Μάιλι Σάιρους για την οποία μιλάνε όλοι [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάιλι Σάιρους Μάριο Τεστίνο V magazine
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ