Η «άπαιχτη» ομάδα που παίζει με 22 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες [βίντεο] - iefimerida.gr

Η «άπαιχτη» ομάδα που παίζει με 22 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές χρειάζονται άραγε για να κερδίσουν μια επαγγελματική και σωστά προπονημένη ομάδα;

Η νορβηγική χιουμοριστική εκπομπή Golden Goal έκανε το πείραμα και παρέταξε 22 ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές με δύο τερματοφύλακες απέναντι στην ιστορική Βαλερένγκα η οποία μπορεί να μην περνάει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της αλλά σίγουρα οι παίκτες της έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν μερικούς απροπόνητους, άμπαλους και ελαφρώς κοιλαράδες ποδοσφαιριστές.

Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια ξεκαρδιστικό, ιδιαίτερα κάθε φορά που η Βαλερένγκα κέρδιζε φάουλ και οι αντίπαλοι είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν όχι ένα αλλά δύο τείχη για να προστατεύσουν την εστία τους.

Κρυφό ταλέντο πάντως αναδεικνύεται ο ένας από τους δύο τερματοφύλακες της Golden Goal ο οποίος πραγματοποίησε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικά 4-1 υπέρ της Βαλερέγνκα, ωστόσο, ενδέχεται οι επαγγελματίες παίκτες της να υποστούν την κατσάδα του προπονητή τους για ορισμένα ασυγχώρητα λάθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ