Ιερώνυμος: Να αλλάξουμε νοοτροπία και μυαλό για να βγούμε από την κρίση - iefimerida.gr

Ιερώνυμος: Να αλλάξουμε νοοτροπία και μυαλό για να βγούμε από την κρίση

Ιερόνυμος: Να αλλάξουμε νοοτροπία και μυαλό για να βγούμε από την κρίση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε μήνυμά του προς τους πιστούς τόνισε πως η λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός βρίσκεται στην Εκκλησία. Ο Προκαθήμενος της ελλαδικής Εκκλησίας, κάλεσε τους πιστούς να έχουν υπομονή και ειλικρίνεια αλλά και να αλλάξουν μυαλό.

«Αυτός ο τόπος έχει περάσει πολλές κρίσεις. Δεν είναι στιγμή να αναζητήσουμε τα αίτια, αλλά τη λύση» είπε ο Αρχιεπίσκοπος για να συμπληρώσει

«Χρειάζεται υπομονή και ειλικρίνεια, να ψάξουμε να βρούμε το φάρμακο. Ενα φάρμακο που βρίσκεται στην Εκκλησία, η μετάνοια. Μετάνοια σημαίνει αλλάζω μυαλό, αλλάζω νοοτροπία. Ο εγωισμός, ο ατομισμός, η απληστία κυριαρχούν στις μέρες μας και είναι αρρώστιες. Καλούμαστε, λοιπόν, να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι και θα ξεπεράσουμε κι αυτήν την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ