«Τα λεφτά είναι καλά, αλλά σου φέρονται σκ@τ@», συμβούλευσε ο Ράσελ Κρόου τον 16χρονο Σούπερμαν - iefimerida.gr

«Τα λεφτά είναι καλά, αλλά σου φέρονται σκ@τ@», συμβούλευσε ο Ράσελ Κρόου τον 16χρονο Σούπερμαν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την καρμική πρώτη συνάντησή του με τον Ράσελ Κρόου, όταν ήταν μόλις 16 ετών, μίλησε ο πρωταγωνιστής του Man of Steel Χένρι Κάβιλ. Μια ταινία στην οποία ο Χένρι είναι ο νέος Σούπερμαν και ο Ράσελ ο πατέρας του.

«Ο Ράσελ είναι ο λόγος που έγινα ηθοποιός», δήλωσε ο 29χρονος σταρ στο περιοδικό GQ. Αποκαλύπτοντας ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν.

Συγκεκριμένα ο Κάβιλ γνώρισε για πρώτη φορά τον Κρόου όταν ήταν 16 ετών και δούλευε ως κομπάρσος στο Proof of Life «Αισθανόμουν λίγο γελοίος που ήμασταν όλοι μαζεμένοι γύρω από αυτόν τον διάσημο ηθοποιό. Τελικά τον πλησίασα, συστήθηκα και τον ρώτησα πως είναι να είσαι ηθοποιός».

Τι του απάντησε ο Ράσελ; «Αν το θέλεις πραγματικά, κάντο. Απλά θα πρέπει να αφοσιωθείς. Και να ξέρεις ότι τα λεφτά είναι καλά, αλλά σου φέρονται σκατά».

Μάλιστα ο Ράσελ φρόντισε, μερικές μέρες μετά, να του στείλει στο σπίτι του ένα πακέτο που περιείχε Αυστραλέζικη μαρμελάδα, ένα cd της μπάντας του 30 Odd Foot Of Grunts και μερικά μπλουζάκια με στάμπες από το Jersey (επειδή ο Κάβιλ του είχε πει ότι εκεί μεγάλωσε).

Ενδιαφέρον έχει επίσης ότι όταν οι δυο άντρες βρέθηκαν να προπονούνται μαζί πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Man of Steel, ο Κάβιλ ντρεπόταν να του θυμίσει την συνάντησή τους. Όταν όμως τελικά το έκανε, ο Κρόου τον θυμήθηκε. Ή, τουλάχιστον, έτσι του είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ man of steel Ράσελ Κρόου Χένρι Καβίλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ