Ποιοι ήταν οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν μαζί με τους κατηγορούμενους για τις ληστείες της Κοζάνης - iefimerida.gr

Ποιοι ήταν οι άλλοι τρεις που συνελήφθησαν μαζί με τους κατηγορούμενους για τις ληστείες της Κοζάνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση των πέντε συλληφθέντων στη Νέα Φιλαδέλφεια τη Μεγάλη Τρίτη για πιθανή εμπλοκή τους στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης και τη Φιλώτα Φλώρινας και για πιθανή συμμετοχή τους στους «Πυρήνες της Φωτιάς», καθώς μετά τους Φοίβο Χαρίση-Πούλο και Αγγελο Ντάλιο, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε και έναν τρίτο παλιό της «γνώριμο».

Πρόκειται για έναν 40χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο παρελθόν έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές, καθώς είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2011 στην Κυψέλη για οπλοκατοχή. Παράλληλα, οι άλλοι δύο προσαχθέντες είναι νεαρής ηλικίας, περίπου 20 ετών. Ο ένας κατείχε πλαστή ταυτότητα και είχε αρνηθεί να δώσει τα πραγματικά του στοιχεία στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ για τον δεύτερο 20χρονο το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Τόσο για τον 40χρονο όσο και για τους άλλους δύο 20χρονους, τους οποίους εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, γίνεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η εμπλοκή τους στις διπλές ληστείες σε Βελβεντό-Φιλώτα καθώς και η πιθανή τους σύνδεση με τη «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Παράλληλα σήμερα οι πέντε συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο στις 14:00, ενώ ο Φοίβος Χαρίσης-Πούλος και ο Αγγελος Ντάλιος, εις βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης, θα οδηγηθούν στον ειδικό εφέτη ανακριτή μια ώρα νωρίτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ