Επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής σχολής της Βοστώνης ο Ιερώνυμος - iefimerida.gr

Επίτιμος διδάκτωρ της Θεολογικής σχολής της Βοστώνης ο Ιερώνυμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσκεψη στις ΗΠΑ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει στα μέσα Μαΐου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτωρ της Θεολογικής σχολής της Βοστώνης.

Όπως ανακοίνωσε η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, στις 17 Μαΐου ο Μακαριώτατος θα χοροστατήσει στον εσπερινό στο παρεκκλήσι του Τιμίου Σταυρού της Θεολογικής σχολής και στη συνέχεια θα παρατεθεί επίσημο δείπνο προς τιμήν του. Την επομένη θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή αποφοιτήσεως στη σχολή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Ιερώνυμος θα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτωρ.

Παράλληλα ο Αρχιεπίσκοπος, που εκτός από τη Βοστώνη θα βρεθεί και στη Ν. Υόρκη, έχει προγραμματίσει να συναντήσει Αμερικανούς αξιωματούχους και στελέχη της ομογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ