Μουρίνιο: «Θα πάω εκεί που με αγαπούν, στην Ισπανία με μισούν» - iefimerida.gr

Μουρίνιο: «Θα πάω εκεί που με αγαπούν, στην Ισπανία με μισούν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Πορτογάλοι δεν είναι και οι πιο συμπαθείς στους Ισπανούς. Ακόμα κι αν μιλάμε για τον Ζοσέ Μουρίνιο ή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ντόρτμουντ ουσιαστικά οριοθετεί και το τέλος της θητείας τους «Special One» στον πάγκο της «Βασίλισσας».

Ο Μουρίνιο πήγε στη Μαδρίτη με ένα και μόνο σκοπό. Να φέρει πίσω στο Μπερναμπέου το τρόπαιο του Champions League. Απέτυχε. Σε τρία χρόνια παρουσίας πήρε μόλις ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο. Οχι κι ο ιδανικός απολογισμός για μια τόσο μεγάλη ομάδα με τους ακριβότερους παίκτες και τον πλέον προβεβλημένο προπονητή.

Η Τσέλσι κι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς περιμένουν με ανοικτές αγκάλες πίσω του Πορτογάλο. Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. «Θέλω να βρίσκομαι εκεί που ο κόσμος με αγαπά», είπε και συνέχισε: «Ξέρω ότι στην Αγγλία είμαι αγαπητός. Γνωρίζω ότι με αγαπούν αρκετές ομάδες και ειδικότερα μία. Στην Αγγλία οι οπαδοί με αγαπούν και τα ΜΜΕ με αντιμετωπίζουν δίκαια. Με κριτικάρουν όταν πρέπει. Στην Ισπανία υπάρχει μεγάλη διαφορά επειδή ορισμένοι άνθρωποι με μισούν, ακόμα και μέσα σ' αυτή την αίθουσα. Σέβομαι και την ομάδα και τον πρόεδρο. Θέλω να τελειώσω τη σεζόν, να κερδίσουμε το Κύπελλο και μετά να καθίσω με τον φίλο μου, τον πρόεδρό μου Φλορεντίνο Πέρεζ να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο για μένα».

Οσο για το αν αισθάνεται επιτυχημένος στη Ρεάλ αρκέστηκε να πει «Ας δούμε αν η Ρεάλ θα κερδίζει και χωρίς εμένα. Αν το κάνει θα είμαι χαρούμενος. Αργά η γρήγορα η Ρεάλ θα πάρει το 10ο Champions League».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ