Με ιδιωτικό τζετ παρέλαβε ο Κάινι Γουέστ την Καρντάσιαν από την Σαντορίνη - iefimerida.gr

Με ιδιωτικό τζετ παρέλαβε ο Κάινι Γουέστ την Καρντάσιαν από την Σαντορίνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tαξίδι-αστραπή στην Σαντορίνη φέρεται πως έκανε ο Κάινι Γουέστ προκειμένου να έρθει και να πάρει την Κιμ Καρντάσιαν πίσω μαζί του στο Παρίσι, όπου ηχογραφεί το νέο του δίσκο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων σάιτ ο διάσημος ράπερ όχι μόνο έστειλε το τζετ του, αλλά ήρθε και ο ίδιος στην Σαντορίνη την Μεγάλη Δευτέρα για να συναντήσει την Κιμ και το υπόλοιπο σόι της. Μετά από ένα σύντομο οικογενειακό δείπνο, το ζευγάρι αναχώρησε με προορισμό το Παρίσι.

Εκτός Ελλάδας είναι επίσης πλέον και η Κλόε Καρντάσιαν που επίσης δεν επέστρεψε από την Σαντορίνη στην Μύκονο. Προτιμώντας να μπει σε ένα ελικόπτερο και να επιστρέψει, μέσω Αθήνας, στο Λος Άντζελες.

Μάλιστα οι συγκεκριμένες αναχωρήσεις έχουν εξοργίσει, σύμφωνα με δημοσίευμα του Star, τους επιχειρηματίες της Μυκόνου που αναγκάστηκαν -για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της παραγωγής του Keeping Up with the Kardashians- να ανοίξουν νωρίτερα τα μαγαζιά τους. Κάτι που δεν θα έκαναν αν ήξεραν ότι η παραμονή της Κιμ θα ήταν τόσο μικρή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ