Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Μαίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Μαίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 1 Μαίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αλλαγές ή και νέες προκλήσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή έχουν το δικό τους μερίδιο αυτήν την περίοδο με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα. Μη διστάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας. Όσοι από εσάς έχετε κάποια προβλήματα με το ταίρι σας μπορείτε να γεφυρώσετε τις αποστάσεις αρκεί να το επιδιώξετε. Στα οικονομικά, τα περιθώρια θα αρχίσουν να στενεύουν και θα πρέπει να μην κάνετε περιττές σπατάλες, γιατί ήδη έχετε κάνει πολλά και πρέπει να τα καλύψετε.

Ταύρος

Διαφυλάξτε την ψυχική σας ηρεμία και μην αφήσετε δυσάρεστες αναμνήσεις να σας αποσυντονήσουν. Λειτουργείστε όμως συντηρητικά και μην προβείτε τώρα σε δυναμικές κινήσεις. Ο τομέας της εργασίας θα σας απασχολήσει αυτή την περίοδο. Οι αστρολογικές τάσεις της περιόδου δείχνουν ότι αρκετοί από εσάς δεν θα έχετε σωστή κρίση και διαύγεια στις αποφάσεις σας. Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε.

Δίδυμοι

Δεν είναι καλή περίοδος για να κάνετε ανακατατάξεις στη ζωή σας, θα πρέπει να περιμένετε για λίγο χρονικό διάστημα. Η προσωπική σας πρωτοβουλία θα φέρει σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας, δείχνουν για τα οικονομικά σας ότι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν υπογραφές εγγράφων, συμβολαίων, επιταγών. Προσέξτε να μην φτάσετε στα άκρα μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Από εδώ και στο εξής ίσως χρειαστεί να προβείτε σε αναθεωρήσεις και ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί στον επαγγελματικό τομέα δεν θα λείψουν, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να σας επιβληθούν γεγονός που θα προκαλέσει συγκρούσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε.

Λέων

Για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, βεβαιωθείτε πριν, για την εγγύηση των κινήσεων σας και μετά προχωρείτε. Έχετε πιεστεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα στον επαγγελματικό σας τομέα και τώρα θα αρχίσετε να παίρνετε μια ανάσα, αφού θα καταφέρετε να βάλτε σε μια τάξη τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια σχέση από τα παλιά θα έρθει πάλι στο προσκήνιο. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να κάνετε ένα πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τα εισοδήματα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Παρθένος

Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας πλησιάσει περισσότερο. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι ελεύθεροι αποφύγετε να μπλέξετε σε εφήμερες καταστάσεις που θα σας φθείρουν και δεν θα έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Στα επαγγελματικά θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς. Τα πράγματα θα αρχίσουν να στρώνουν προς το τέλος της εβδομάδας.

Ζυγός

Αν σας απασχολεί η εξέλιξη ενός δεσμού, υπάρχει εύνοια. Κάντε αργά και σταθερά βήματα και αναζητήστε ανθρώπους σε θέσεις – κλειδιά που θα εκτιμήσουν τα ταλέντα σας και θα προωθήσουν τα σχέδια σας. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Πολλοί από εσάς θα προβείτε σε ανακαίνιση του χώρου που μένετε, θα αλλάξετε στέγη, ή θα σκεφτείτε μια αγορά ακινήτου. Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά για να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις έντονο εκνευρισμό. Καλό θα ήταν όμως να αναβάλετε τις όποιες διεκπεραιώσεις για αργότερα. Μπορεί να υπάρξουν μερικά προβλήματα αλλά να ξέρεις ότι είναι τελείως περαστικά. Στα οικονομικά, δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και διεκδικήστε τα συμφέροντα σας με διπλωματικό τρόπο, απέναντι στους ανώτερους σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα σε οποιονδήποτε ή να κάνετε επενδύσεις που δεν έχετε σκεφτεί πολύ καλά.

Τοξότης

Αξιοποιήστε γνωριμίες ή συναντήσεις που προκύπτουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε να υπάρξουν και κάποιες σοβαρές συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Παράλληλα, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες αυτές τις ημέρες, που θα σας στηρίξουν στα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.

Αιγόκερως

Προτιμήστε τον ήρεμο διάλογο για να λύσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε να ρισκάρετε σε επενδύσεις και καινούργια ανοίγματα γιατί θα έχετε αρνητικές εξελίξεις. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και το ταίρι σας θα μπερδευτεί με την συμπεριφορά σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας. Τα άστρα προβλέπουν ότι το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε θέματα καριέρας και θα αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα σας βήματα, για να ικανοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Υδροχόος

Ένα οικονομικό ζήτημα που αφορά τράπεζες, δάνεια, επιδοτήσεις ή χρήματα που σας οφείλουν θα σας ικανοποίηση αυτή την εβδομάδα, ανεβάζοντας την ψυχολογία σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι εργένηδες του ζωδίου, μην μένετε κολλημένοι στο παρελθόν, γιατί κάτι ενδιαφέρον θα αρχίσει να αναπτύσσετε στην ερωτική σας ζωή και δεν πρέπει να το χάσετε. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση, θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες δυσαρέσκειες που τυχόν υπάρχουν είτε από τη δική σας πλευρά, είτε από του συντρόφου σας. Τώρα προσπαθήστε να εκτιμήσετε τις καταστάσεις ώστε να κάνετε μία ασφαλή πρόβλεψη και να ενεργήσετε ανάλογα.

Ιχθείς

Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να γνωρίστε ενδιαφέροντες ανθρώπους, πράγμα που θα σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Στα οικονομικά σας θα κάνετε έξοδα για τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και για την διαμόρφωση κάποιων χώρων στην κατοικία σας. Φροντίστε μόνο να μην αποκαλύπτετε σε τρίτους τις παράλληλες σχέσεις σας και γενικότερα συμμορφωθείτε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ