Ποια είναι η παιδοφιλική οργάνωση NAMBLA που γιόρτασε την 25η Απριλίου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποια είναι η παιδοφιλική οργάνωση NAMBLA που γιόρτασε την 25η Απριλίου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, την 25η Απριλίου, οι απανταχού παιδόφιλοι της Βορείου Αμερικής γιόρτασαν τις... «προδιαθέσεις» τους ή τουλάχιστον προσπάθησαν να το κάνουν, καθώς η γνωστή διεθνής οργάνωση χάκερς Anonymous «κατέβασε» ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων παιδοφιλικού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης κι εκείνης της NAMBLA (North American Man-Boy Love Association).

H 25η Απριλίου αποτελεί μέρα γιορτής για τους παιδόφιλους της Βορείου Αμερικής, φέροντας μάλιστα την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα ονομασία «Ημέρα της Αλίκης».

Η NAMBLA είναι μία οργάνωση η οποία δρα στις ΗΠΑ, μαχόμενη υπέρ της παιδοφιλίας και παιδεραστίας. Πιο συγκεκριμένα, στόχος της είναι η κατάργηση των νόμων περί ηλικίας συναίνεσης, οι οποίοι ποινικοποιούν τις σεξουαλικές επαφές ενηλίκων με ανήλικους, καθώς και η αποφυλάκιση όλων των ανδρών που κρατούνται για τέτοιου τύπου επαφές, οι οποίες ωστόσο δεν εμπεριείχαν το στοιχείο του εξαναγκασμού.

Το 1995 αποκαλύφθηκε από ντετέκτιβ, ο οποίος διείσδυσε στις τάξεις της οργάνωσης, πως ο αριθμός των μελών της έφτανε τα 1100 άτομα, ενώ το 2005 δημοσίευμα εφημερίδας έκανε λόγο για τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο ως έδρες της.

Στη δε πρώτη λαμβάνουν χώρα οι ετήσιες συγκεντρώσεις της οργάνωσης, ενώ για τις μηνιαίες επιλέγονται μέρη από όλη την αμερικανική επικράτεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ