Αγριο ξύλο σε γάμο για τα «μάτια» του νέου Lumia 920 [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριο ξύλο σε γάμο για τα «μάτια» του νέου Lumia 920 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκαρδιστική η νέα διαφήμιση της Nokia για το Lumia 920, στην οποία παρουσιάζονται οι δυνατότητες της κάμερας του νέου μοντέλου με έναν κωμικοτραγικό τρόπο.

Η ιστορία εκτυλίσσεται σε ένα γάμο και τη στιγμή της ανταλλαγής των όρκων βγάζουν όλοι τα κινητά τους για να φωτογραφίσουν τους νεόνυμφους. Η μία πτέρυγα της εκκλησίας (συμπτωματικά!) έχει μόνο κινητά Apple και η άλλη μονο Samsung Galaxy και εκεί αρχίζει η παράνοια.

Ατάκες του στυλ «Μάζεψε την παντόφλα σου (εννοώντας το Note II), δεν βλέπεις ότι τραβάω βίντεο...» ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μία ξεκαρδιστική μάχη μεταξύ των οπαδών των δύο εταιριών και ο ρομαντικός γάμος να μετατραπεί σεπολεμική σύρραξη ενώ οι ατάραχοι σερβιτόροι τραβούν βίντεο το σκηνικό με την κάμερα του Lumia 920.

Η διαφημιση καταλήγει με το σύνθημα: «Μη μαλώνετε, αλλάξτε» προτρέποντας το κοινό να αγοράσει το νέο Lumia που θεωρείται κινητό της χρονιάς

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ