Τσίπρας: Ψεύτες και αδίστακτοι Σαμαράς, Στουρνάρας και Μανιτάκης - iefimerida.gr

Τσίπρας: Ψεύτες και αδίστακτοι Σαμαράς, Στουρνάρας και Μανιτάκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για τις επικείμενες αποχωρήσεις δημοσίων υπαλλήλων, ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Δημοσίου Τομέα και επιτέθηκε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησεις.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης δηλώνοντας στη ΝΕΤ: «Στα τέλη του 2012 ο κ. Μανιτάκης δήλωνε ότι δεν πρόκειται αν υπογράψει την απόλυση ούτε ενός δημοσίου υπαλλήλου. Στις αρχές του 2013, ο κ. Στουρνάρας διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρχουν μέτρα σε μισθούς και συντάξεις και στις 17 Φεβρουαρίου του 2013, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε ότι δεν πρόκειται να πέσει και άλλο ο κατώτατος μισθός. Προχθές αποδείχθηκε πόσο ψεύτες, αδίστακτοι και υποκριτές είναι αυτοί που μας κυβερνάνε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ