Την αδιανόητη κυτταρίτιδά της βγάζει «βόλτα» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς [εικόνες] - iefimerida.gr

Την αδιανόητη κυτταρίτιδά της βγάζει «βόλτα» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταστροφικό για την εικόνα της ήταν το σορτς που διάλεξε η 31χρονη Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να πάει στο γυμναστήριο καθώς άφηνε σε κοινή θέα τους μηρούς της που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα κυτταρίτιδας.

Μπορεί η ίδια να δηλώνει ευτυχισμένη για τη νέα της σχέση με τον δικηγόρο Ντέιβ Λουκάρντο (σ.σ. ο οποίος χρειάστηκε να υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας για να μπορέσει να προχωρήσει), αλλά το σώμα της Σπίαρς χρειάζεται πολλή δουλειά προκειμένου να επιστρέψει σε «μάχιμη» κατάσταση.

Οπου «μάχιμη κατάσταση» -για μια σταρ του βεληνεκούς της- είναι εκείνο το στάδιο που δεν θα φοβάται το τι μπορεί να απεικονίσει ο φακός του παπαράτσι. Πάντα σε συνδυασμό με τον αμείλικτο ήλιο της Καλιφόρνιας που κάνει κάθε σωματική ατέλεια να τονίζεται στο έπακρο.

Αν και, η αλήθεια είναι, ότι υπάρχουν λήψεις όπου οι μηροί της Σπίαρς φαίνονται σχεδόν φυσιολογικοί. Κάτι που αποδεικνύει ότι όλα στη σόουμπιζ είναι τελικά θέμα «γωνίας λήψης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κυτταρίτιδα Daily Mail Μπρίτνεϊ Σπίαρς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ