«Πλήρωσα ακριβά τους κοιλιακούς γιατί τους απέκτησα βίαια και υστερικά», δηλώνει η Άννα Βίσση - iefimerida.gr

«Πλήρωσα ακριβά τους κοιλιακούς γιατί τους απέκτησα βίαια και υστερικά», δηλώνει η Άννα Βίσση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους «υστερικούς» κοιλιακούς της και το πως αισθάνεται που θα γίνει γιαγιά μίλησε η Άννα Βίσση σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Ήμουν πολύ υστερική με το φαγητό και τα κιλά. Το αρνήθηκα, με κακομεταχειρίστηκα. Πίστευα ότι το να φοράω 24 νούμερο παντελόνι ήταν κάτι σημαντικό. Όταν έκανα, βέβαια, εμφανίσεις όπου φαινόντουσαν οι σέξι κοιλιακοί μπορεί να υπερηφανευόμουν, αλλά τους πλήρωσα ακριβά τελικά γιατί τους απέκτησα βίαια και υστερικά. Τώρα είμαι πιο χαλαρή και νιώθω πολύ πιο όμορφα». Αυτή ήταν η απάντηση της Άννας Βίσσης στο TV Έθνος όταν ρωτήθηκε τι είναι αυτό που έχει μετανοιώσει.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα γίνει γιαγιά (σ.σ. η κόρη της Σοφία περιμένει το πρώτο της παιδί) «Χαίρομαι που ο κόσμος το χαίρεται και ξέρω ότι είναι μια είδηση που θα αναπαραχθεί. Αλλά ας μην γίνει και σίριαλ. Ας κρατιούνται κάποια όρια για να μη φθηναίνει έτσι κάθε κατάσταση, ειδικά τόσο προσωπική. Είμαι πανευτυχής πάντως, δεν έχω κανένα ταμπού με το να γίνω γιαγιά, έστω και αν με τη Σοφία κάνω πλάκα και της λέω 'περιμένω τον γιο μου' και εκείνη μου λέει 'εγγονός σου είναι, όχι γιός σου'! Έρχεται ένας νέος Νίκος στην οικογένεια, δεν είχα αγόρι παιδί και είμαι πανευτυχής».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ