Τηλεοπτική εμφάνιση μετά από σχεδόν ένα χρόνο για τον Νέλσον Μαντέλα [βίντεο] - iefimerida.gr

Τηλεοπτική εμφάνιση μετά από σχεδόν ένα χρόνο για τον Νέλσον Μαντέλα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση από τον περασμένο Αύγουστο πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Νέλσον Μαντέλα.

Ο 94χρονος Μαντέλα εμφανίστηκε στη δημόσια τηλεόραση της χώρας, SABC, τρεις εβδομάδες μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πνευμονία.

Στο βίντεο που έχει διάρκεια 20 δευτερολέπτων, διακρίνεται ο Μαντέλα καθισμένος σε μια πολυθρόνα, με τα πόδια σκεπασμένα με μία κουβέρτα, ενώ γύρω του ποζάρουν χαμογελαστά αρκετά ηγετικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και οι θεράποντες γιατροί του πρώην προέδρου.

«Οι γιατροί μας εξέθεσαν την κατάσταση και φυσικά τον είδαμε. Φαίνεται καλά, είναι σε καλή κατάσταση, συζητήσαμε μαζί του, ανταλλάξαμε χειραψία, εκείνος χαμογελούσε (...) Είμαστε ευτυχείς, πιστεύουμε ότι πάει καλά» είπε ο Ζούμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ