Αρνείται ο Ρονάλντο ότι έκανε one night stand με την Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια των γλουτών [εικόνες] - iefimerida.gr

Αρνείται ο Ρονάλντο ότι έκανε one night stand με την Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια των γλουτών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω twitter βγήκε και διέψευσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για τον παράνομο δεσμό του με την 27χρονη Βραζιλιάνα Αντρέσα Ούρατς, γνωστή με το ψευδώνυμο Miss BumBum.

«Πληροφορήθηκα ότι η εφημερίδα Sun, πιστή στο γνωστό ύφος της, δίνει βήμα σε κάποιαν που θέλει να γίνει επώνυμη χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Και αναρωτιέμαι γιατί συμβαίνει αυτό πριν από ένα σημαντικό αγώνα της ομάδας μου. Είμαι εξοργισμένος με μια κατάσταση που έχει στόχο να βλάψει την προσωπική μου ζωή. Είναι όλα ψέματα». Αυτό δήλωσε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

Αρνείται ο Ρονάλντο ότι έκανε one night stand με την Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια των γλουτών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η 27χρονη Βραζιλιανά υπήρξε εξαιρετικά περιγραφική για το τι συνέβη μεταξύ τους. Σε τέτοιο σημείο που αρκετοί ακόμη αμφιταλαντεύονται για το που κρύβεται αλήθεια.

Συγκεκριμένη η Miss BumBum δήλωσε στην Sun ότι ο Ρονάλντο είδε τις φωτογραφίες της online, εντυπωσιάστηκε από τα προσόντα της και την φώναξε στην Μαδρίτη για μια νύχτα πάθους. Ένα κάλεσμα στο οποίο φυσικά εκείνη ανταποκρίθηκε.

Δηλώνοντας μάλιστα πως «Έχει τέλειο σώμα, σαν Έλληνα θεού. Το κάναμε για ώρες και δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για τους γλουτούς μου. Μου έλεγε ότι τους ονειρευόταν για καιρό και με αποκαλούσε 'μικρή του φοράδα'».

Αρνείται ο Ρονάλντο ότι έκανε one night stand με την Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια των γλουτών [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την 27χρονη η συνεύρεση έλαβε χώρα στο υπερ-πολυτελές ξενοδοχείο Villa Magna. Και μάλιστα μόλις μια μέρα αφού οι παπαράτσι είχαν αποθανατίσει τον Κριστιάνο σε ρομαντικό δείπνο μαζί με την μόνιμη σύντροφό του, Ιρίνα Σάικ.

Αρνείται ο Ρονάλντο ότι έκανε one night stand με την Βραζιλιάνα πρωταθλήτρια των γλουτών [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αν και το τέλος δεν ήταν όπως το φανταζόταν «Είχε βάλει φρουρούς έξω από το δωμάτιό μας για να μην μπορώ να βγω και με πάρουν είδηση οι παπαράτσι. Αισθάνθηκα σαν φυλακισμένη. Τελικά με έβγαλαν πίσω από ένα ιδιωτικό ασανσέρ και με πήγαν στο δικό μου ξενοδοχείο. Αισθάνομαι προσβεβλημένη. Δεν σκοπεύω να τον δω ξανά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ