Ερχεται το νέο X-Box: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Ερχεται το νέο X-Box: Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερχεται το πολυαναμενόμενο Xbox νέας γενιάς. Η ανακοίνωση του θα γίνει στις 21 Μαϊου 2013, ενώ σύμφωνα με τον Πολ Θόροτ, αναλυτή που ειδικεύεται σε θέματα της Microsoft, η κονσόλα θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Microsoft ειδοποίησε δημοσιογράφους και συντάκτες ειδικού τύπου ότι η παρουσίαση του νέου XBOX 7020 θα γίνει στις 21 Μαΐου 2013. Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί η ομάδα του XBOX με κωδικό όνομα Durango.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο Xbox θα χρησιμοποιεί την νέα γενιά Kinect 2 που έχει καλύτερες κάμερες και αισθητήρες και μεγαλύτερη ακρίβεια προσφέροντας συναρπαστικές δυνατότητες στους gamers. Παράλληλα, το νέο XBOX θα έχει Blu-ray 50GB και θα ενσωματώνεται με καλύτερο τρόπο με την νέα γενιά Windows Phone 8 και Windows 8.

Όπως προβλέπει ο Θόροτ, η νέα κονσόλα της Microsoft θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, με την πρώτη να κοστίζει 499 δολάρια και τη δεύτερη 299, ωστόσο εξηγεί ότι η πιο «φθηνή» έκδοση, θα έρθει με μια μορφή διετούς συνδρομής, προς 10 δολάρια το μήνα, η οποία εν τέλει θα κοστίσει λίγο περισσότερο από την «ακριβή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ