Οι αφέλειες του Ομπάμα: ο Πρόεδρος έχει χιούμορ ή τουλάχιστον έτσι νομίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι αφέλειες του Ομπάμα: ο Πρόεδρος έχει χιούμορ ή τουλάχιστον έτσι νομίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα ρέστα του» έδωσε ο Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ετήσιο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

Μέρος του σόου του ήταν και η παρουσίαση μίας σειράς από φωτογραφίες του, επεξεργασμένες στο Photoshop, όπου απεικονίζεται με τις αφέλειες της συζύγου του Μισέλ.

Το ετήσιο δείπνο, στο οποίο παρακάθονται κάθε χρόνο 3.000 καλεσμένοι, οργανώνεται σε μεγάλο ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον. Εδώ και μερικά χρόνια το δείπνο αυτό κατά το οποίο δημοσιογράφοι, αρχισυντάκτες και διευθυντές εφημερίδων συνήθιζαν να σπάνε τον πάγο με τους αξιωματούχους της κυβέρνησης, έγινε μια συγκέντρωση διασημοτήτων στην οποία χορηγοί είναι όμιλοι του Τύπου, όπως ο Bloomberg και έχει στόχο να προσελκύει παγκόσμιους αστέρες του θεάματος.

Παρόντες φέτος ήταν ο νοτιοκορεάτης ράπερ Σάι, η Μπάρμπρα Στράιζαντ, οι αστέρες του Χόλιγουντ Μπράντλεϊ Κούπερ, Κέβιν Σπέισι, Μάικλ Ντάγκλας, Νικόλ Κίντμαν και Ντάνιελ Ντέι-Λιούις, οι σκηνοθέτες Στίβεν Σπίλμπεργκ και Τζορτζ Λούκας. Ο πρόεδρος της ένωσης ανταποκριτών του Λευκού Οίκου Εντ Χένρι του Fox News τόνισε ότι το δείπνο αυτό επέτρεψε να συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για τη χρηματοδότηση των σπουδών φοιτητών της δημοσιογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ