Αγνοούνται δέκα ναυτικοί μετά τη σύγκρουση πλοίων ανοικτά της Μεσσηνίας - iefimerida.gr

Αγνοούνται δέκα ναυτικοί μετά τη σύγκρουση πλοίων ανοικτά της Μεσσηνίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης δέκα ναυτικών που αγνοούνται μετά το ναυάγιο που σημειώθηκε ανοικτά της Μεθώνης στις νοτιοδυτικές ακτές της Μεσσηνίας, όταν φορτηγό πλοίο που μετέφερε λίπασμα συγκρούστηκε με άλλο φορτηγό πλοίο.

Όπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ», το φορτηγό πλοίο με το όνομα Κον Σάουθ με σημαία Αντίγουα-Μραμπούντα και 16 άτομα πλήρωμα, συγκρούστηκε με το φορτηγό πλοίο Πιρι Ρέις με σημαία των Νησιών Κουκ και 17 άτομα πλήρωμα.

Το δεύτερο πλοίο βυθίστηκε και μέχρι στιγμής έχουν εντοπισθεί μόνο τα επτά άτομα του πληρώματος τα οποία και έχουν περισυλεγεί.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος ενημερώθηκε περί τις 7 το πρωί και διέταξε αμέσως έρευνες στις οποίες συμμετέχουν πλοία ανοικτής θαλάσσης, τέσερα παραπλέοντα σκάφη, ναυαγοσωστικά του λιμενικού, ένα αεροσκάφος C 130 και ένα ελικόπτερο Σικόρσκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ