Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Απριλίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 29 Απριλίου

Τα ζώδια της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Τίποτα δεν πρέπει να σας κάνει να μείνετε στάσιμοι ή να αλλάξετε πορεία ξεφεύγοντας από τους αρχικούς σας σκοπούς γιατί αν έχετε υπομονή στο τέλος θα βγείτε νικητές. Το κλίμα που θα επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο θα είναι ρευστό, οπότε μην κάνετε καμία κίνηση, ούτε να πάρετε κάποια απόφαση αυτές τις ημέρες, γιατί δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Τώρα μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε τα συμφέροντα και τις απαιτήσεις σας. Φανείτε υπομονετικοί, τα πράγματα θα βελτιωθούν από το τέλος του μήνα και μετά. Φροντίστε να φτιάξτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας και να βάλετε προτεραιότητες στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί θα αυξηθούν οι ρυθμοί της καθημερινότητας σας.

Ταύρος

Ενώ από την άλλη ο κίνδυνος να πάρετε λάθος αποφάσεις είναι πολύ μεγάλος. Να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας και να προσπαθήστε να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια στη δουλειά σας. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος θα μπορέσετε να ελέγξετε τις καταστάσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε θετικές εξελίξεις. Προσπαθήστε να μην χάνετε την αυτοσυγκράτηση σας, αποφεύγοντας τυχόν διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις με το κοντινό σας περιβάλλον. Συνεχίζεται η περίοδος της ενδοσκόπησης στο τομέα των σχέσεων σας, τόσο των επαγγελματικών όσο και των προσωπικών.

Δίδυμοι

Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους. Οι επικρίσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον χώρο της δουλειάς ευνοούνται οι αλλαγές και οι πρωτοβουλίες, αλλά δεν θα λείπουν και οι έντονες απαιτήσεις.

Καρκίνος

Κοιτάξτε βαθύτερα μέσα σας, κάνοντας μια αυτοκριτική ανακαλύπτοντας τον πραγματικό σας εαυτό. Οι ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το αναμένετε αυτήν την περίοδο. Όσοι από εσάς έχετε δουλέψει σκληρά ήρθε η ώρα να εισπράξετε την ανταμοιβή των κόπων σας, αλλά και την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε την σχέση σας και να απολαύσετε ξέγνοιαστες στιγμές με το ταίρι σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Λέων

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγονται, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε μια τυχόν αναβλητικότητα που μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα μικροέξοδα και καλείστε να βρείτε κάποιες γρήγορες λύσεις για να ανταπεξέλθετε.

Παρθένος

Η ψυχολογία σας είναι πιεσμένη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει στασιμότητα. Καλύτερα να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα με θέματα εργασιακά που ευνοούνται καθώς και με σημαντικά σχέδια γύρω από τον χώρο της δουλειάς που τώρα μπορείτε να τα προωθήσετε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα πάρετε αποφάσεις για ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Στα προσωπικά σας όσοι έχετε μια σταθερή σχέση θα πρέπει να σταματήσετε να ασκείτε έντονη κριτική στο ταίρι σας γιατί θα ψυχραθεί και θα απομακρυνθεί.

Ζυγός

Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Κάντε υπομονή και διατηρείστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Μπορείτε να πάτε διακοπές να περάσετε ευχάριστα και να ανανεωθείτε. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, φροντίστε να διατηρήσετε το ήρεμο κλίμα που επικρατεί και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να πραγματοποιήσετε κάποια κερδοφόρα επένδυση.

Σκορπιός

Αποφύγετε να ασκήσετε πιέσεις, γιατί δεν θα καταφέρετε τίποτα. Η συνεννόηση με τους άλλους θα είναι λίγο δύσκολη, είτε γιατί εσείς δεν θα τους δίνετε να καταλάβουν σωστά κάποια πράγματα, είτε γιατί θα τα αντιλαμβάνονται διαφορετικά. Μην υπογράψετε όμως ακόμη κανέναν οικονομικό διακανονισμό. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα γιατί μπορεί να κάνετε κινήσεις που αργότερα θα τις μετανιώσετε. Στη δουλειά σας θα συμβούν ανακατατάξεις που θα σας αναστατώσουν γι΄ αυτό θα πρέπει να οργανωθείτε, να διορθώσετε τυχόν παραλείψεις ή λάθη σας για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας.

Τοξότης

Είτε θέλετε να βρείτε ή να αλλάξετε, ή να λύσετε κάποια προβλήματα στον χώρο της δουλειάς, αυτή είναι μια καλή χρονική στιγμή. Κινηθείτε συντηρητικά και κάντε υπομονή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα ξανά μπει στη ζωή σας. Στα ερωτικά σας είναι καιρός να ξεφύγετε από περιττές συναισθηματικές συνδέσεις και να ανανεωθείτε ριζικά. Τα επαγγελματικά ταξίδια ευνοούνται αυτήν την περίοδο γι αυτό εκμεταλλευτείτε τα δεόντως.

Αιγόκερως

Εσείς μπορεί να μην το καταλάβετε, αλλά οι άλλοι θα νιώσουν ότι τους αδικείτε και θα απομακρυνθούν. Ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται πολλά αρκεί να έχετε διάθεση να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας. Προς το τέλος της εβδομάδος δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει μια σοβαρή συζήτηση γύρω από το μέλλον μιας σχέσης ή συνεργασίας. Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην πληγωθείτε ξανά. Το αξιοπερίεργο είναι ότι παρά τα προβλήματα της συγκεκριμένης περιόδου η λίμπιντο σας θα είναι ανεβασμένη, είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

Υδροχόος

Δείξτε υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα πάρετε την επιβράβευση που επιθυμείτε από τους ανώτερους σας. Κάποια θέματα οικονομικής φύσεως, φαίνεται ότι σας απασχολούν ιδιαιτέρα αυτήν την περίοδο. Ο έρωτας σας παρασύρει. Σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις δεν ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στον ερωτικό τομέα τα δεδομένα είναι λίγο αντιφατικά.

Ιχθείς

Απαλλαγείτε από άγχη και κοντρολάρετε τα νεύρα σας, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Η οικογένεια και η ακίνητη περιουσία φαίνεται να σας απασχολεί εξίσου. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Οι τελικές συμφωνίες και τα αποτελέσματα τους, θα αρχίσουν να αποδίδουν σταδιακά από το φθινόπωρο και μετά. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν κάποια χρήματα από κληρονομικά ή περιουσιακά σας στοιχεία, αλλά συγχρόνως θα αναγκαστείτε να δώσετε είτε για την διαμόρφωση χώρων μέσα στο σπίτι σας, είτε για προσωπικές σας αγορές.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ