Τα γέλια του Αδωνι και η αποχώρηση Καμμένου για το σκάφος σε offshore [έγγραφο] - iefimerida.gr

Τα γέλια του Αδωνι και η αποχώρηση Καμμένου για το σκάφος σε offshore [έγγραφο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αδωνι Γεωργιάδη δημιουργήθηκε την ώρα που ο πρώτος μιλούσε από το βήμα της Βουλής.

Μάλιστα, η διαμάχη των δύο ανδρών ήταν έντονη, με αποτέλεσμα ο κ. Καμμένος να διακόψει την ομιλία του και να αποχωρήσει από το βήμα, μαζί με ολόκληρη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του.

Όπως ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο κ. Καμμένος «έχασε τα λόγια του» όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του έδειχνε από τα έδρανα της Βουλής τα έγγραφα σύμφωνα με τα οποία το σκάφος «ILIATORAS OF LONDON» είναι γραμμένο σε offshore εταιρεία στις Παρθένες Νήσους.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέσπασε σε γέλια και ο κ. Καμμένος αποχώρησε από το βήμα του Κοινοβουλίου, ενώ σε ενημέρωσή του προς τους δημοσιογράφους παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο σκάφος ανήκει στον πατέρα του.

Τα γέλια του Αδωνι και η αποχώρηση Καμμένου για το σκάφος σε offshore [έγγραφο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ