Ευθύνες στους Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την αυτοκτονία της έριξε η Ινδή νοσοκόμα - iefimerida.gr

Ευθύνες στους Αυστραλούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς για την αυτοκτονία της έριξε η Ινδή νοσοκόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γράμμα, στο οποίο κατηγορούσε τους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς από την Αυστραλία για το θάνατό της, είχε αφήσει η νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνχα που βρέθηκε απαγχονισμένη έπειτα από τη φάρσα που έγινε στο νοσοκομείο Κινγκ Έντουαρντ VII στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τους Sunday Times, το ένα από τα τρία γράμματα που άφησε η νοσηλεύτρια προτού πεθάνει απευθυνόταν στην διεύθυνση του νοσοκομείου Κινγκ Έντουαρντ VII στο Λονδίνο, όπου εργαζόταν, και σε αυτό ανέφερε: «Σας ζητώ συγγνώμη, πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ, ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Θεωρώ τους δύο Αυστραλούς του ραδιοφώνου (...) υπεύθυνους γι' αυτήν την πράξη. Ζητήστε τους αν μπορείτε να πληρώσουν το δάνειό μου για την κατοικία μου. Λυπάμαι πάρα πολύ. Τζασίντα».

Σε ένα δεύτερο γράμμα η νοσηλεύτρια απήλλασσε τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο από κάθε ευθύνη και σε ένα τρίτο άφηνε λεπτομερείς οδηγίες για την κηδεία της, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η νοσηλεύτρια είχε ήδη κάνει προηγουμένως δύο απόπειρες αυτοκτονίας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στην Ινδία το 2011 και στη συνέχεια είχε πάρει για εννέα μήνες αντικαταθλιπτικά.

Η Τζασίντα Σαλντάνχα είχε απαντήσει στο τηλεφώνημα των δύο ραδιοφωνικών παραγωγών, προτού το περάσει σε συνάδελφό της στο τμήμα στο οποίο νοσηλευόταν η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, η οποία είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο λόγω μεγάλης ναυτίας που συνδεόταν με την εγκυμοσύνη της. Η συνάδελφος αυτή είχε τότε απαντήσει στους δύο ραδιοφωνικούς παραγωγούς σχετικά με τα νέα για την υγεία της Κέιτ, παραβιάζοντας τους κανόνες του απορρήτου που ισχύουν για τους ασθενείς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ