Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες] - iefimerida.gr

Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες]

Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φτηνά τη γλίτωσε ένας Βραζιλιάνος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα καμάκι να έχει διαπεράσει το κρανίο του! Ο Μπρούνο Κουτίνιο καθάριζε το ψαροντούφεκό του στο σπίτι του, όταν άθελά του πάτησε τη σκανδάλη.

Το μήκους 15 εκ. καμάκι διαπέρασε το αριστερό του μάτι και το κρανίο του. Οι γιατροί χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να αφαιρέσουν το μεταλλικό αντικείμενο, αφού η κατάστασή του απαιτούσε διπλή επέμβαση, με τον ασθενή να έχει το αντικείμενο για δέκα ώρες στο κεφάλι του.

Καμάκι διαπέρασε το κρανίο του και τη... γλίτωσε! [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της νευροχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου, το καμάκι απείχε μόλις χιλιοστά από τη βασική αρτηρία στο κεφάλι του άνδρα. Ο Βραζιλιάνος στάθηκε τυχερός καθώς δεν έπαθε εγκεφαλική βλάβη, αν και έχασε την όραση από το αριστερό του μάτι. Παρόλα αυτά, αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ