Μια Τετάρτη γεμάτη ζώδια - iefimerida.gr

Μια Τετάρτη γεμάτη ζώδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τρίγωνο Ήλιου και Ποσειδώνα σήμερα είναι ευνοϊκό. Έτσι, όλα τα ζώδια νιώθουν μια πρωτόγνωρη χαρά, σαν να γιορτάζει η ύπαρξη με λόγο ή χωρίς.

Κριός

Σήμερα επικεντρώνεσαι στα σίγουρα. Δηλαδή θέλεις να ξέρεις τι δεν έχεις, αλλά τελικά τι έχεις και το ταβάνι που έχεις πάνω από το κεφάλι σου. Δηλαδή σαν άγριο ζώο βγαίνεις στο κυνήγι και έχεις αποφασίσει να βρεις τροφή ό,τι κι αν γίνει στη ζούγκλα. Με το ταίρι σου φρόντισε μόνο να είσαι πιο γλυκός, γιατί μπορεί πριν το καταλάβεις να σου φάει αυτό τις σάρκες απλά για πρωινό.

Ταύρος

Ο φίλτατος Ποσειδώνας ενώνει τη δυνατή γροθιά του με τον Ήλιο και γίνεσαι τόσο δημοφιλής που η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ θα χλομιάσει από το κακό της. Ναι, τα άστρα σου δίνουν το προβάδισμα και με τούτα και μ’ εκείνα η ζωή σου θα θυμίζει πολύ Sex and the City.


Δίδυμοι

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μεταφράζεται σε σκληρή εργασία, αλλά έχεις να λάβεις και τις ανταμοιβές σου, γιατί τον τελευταίο καιρό μόνο σκληρή εργασία είχες να αντιμετωπίζεις και τα πράγματα από μόνα τους είχαν πάρει ένα άβολο σχήμα. Ευτυχώς για σένα, κάθεσαι βολικά και εξετάζεις σχολαστικά τις νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος

Οι μετοχές σου έχουν ανέβει. Το νιώθεις, το βλέπεις, το αισθάνεσαι. Τι άλλο θέλεις; Καιρό είχες να χαμογελάσεις με την καρδιά σου. Η όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο σου σημαίνει ότι τα καλύτερα έρχονται, αλλά το σύμπαν σου δίνει μετρητά στο χέρι και η ευκαιρία, η πραγματική ευκαιρία, βρίσκεται στο εδώ και τώρα.

Λέων

Ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Αφήνεις λοιπόν τα χέρια σου από τις χειρολαβές, θα ‘θελες όμως και κάποιος να σου εγγυηθεί ότι σ’ αυτό το τρελό φορτηγό τα φρένα δεν είναι σπασμένα. Ναι, μπορείς να νιώσεις ασφάλεια, σου λέει το σύμπαν. Μπορείς να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι σε κάνει ευτυχισμένο/η και να πας σ’ αυτή την κατεύθυνση της ευτυχίας σου. Όπου βρίσκεις εμπόδιο, απλά κλώτσησέ το.

Παρθένος

Η μέρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα για οτιδήποτε καινούργιο. Νέες συνεργασίες, νέες γνωριμίες, νέες καταστάσεις. Τουτέστιν, ξεκόλλα με το παρελθόν (κόψε το νήμα). Συνδέσου με το παρόν για ένα καλύτερο μέλλον. Να το σύνθημα της μέρας σου, πάνω σ’ αυτό να βασιστείς.

Ζυγός

Τα επαγγελματικά σου έχουν την τιμητική τους σήμερα. Ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος σε βάζουν πάλι στο παιχνίδι της δημιουργικότητας και της πρόκλησης. Η εργασία δεν γίνεται ο τόπος που σε εγκλωβίζει, αλλά σου δίνει την ώθηση να πας τα πράγματα στην κατεύθυνση των βασικών σου επιθυμιών. Pas mal.

Σκορπιός

Ο έρωτας, αυτός ο μικρός φτερωτός θεούλης, πετάει ακριβώς πάνω από το κεφάλι σου. Μα γιατί δεν τον βλέπω, ρωτάς. Μα είναι πολύ απλό: Γιατί προσκολλάσαι στο ένα και μοναδικό πρόσωπο και δεν βλέπεις όλους τους άλλους που είναι γύρω σου και σου κλείνουν γουστόζικα το μάτι. Άντε, ζευγάρωσε, τι περιμένεις;

Τοξότης

Δεν είναι κακό πού και πού να αφήνεις και κανέναν άνθρωπο να σε βοηθήσει. Μην είσαι τόσο ψωροπερήφανος/η και τόσο συγκεντρωτικός/ή. Ναι, σχεδόν τα καταφέρνεις και μόνος σου, αλλά μια χείρα βοηθείας δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Το τρίγωνο Ήλιου - Ποσειδώνα ρίχνει την προσοχή σου στα του οίκου σου και δεν είναι καθόλου παράξενο αν αρχίσεις τα μερεμέτια και τις αλλαγές.

Αιγόκερως

Ο έρωτας έχει την τιμητική του. Άφησε το σύμπαν να σου χαϊδέψει στοργικά τα μαλλιά. Άφησε τον/την να σε συναρπάσει. Άφησε τον έλεγχο, δηλαδή, κατά μέρος. Φοβάσαι πολύ τον έρωτα και κυρίως τις αντενδείξεις του, όμως ο Μπρυκνέρ έλεγε «όποιος δεν διακινδυνεύσει να πονέσει, δεν μπορεί να αγαπήσει». Όλα στο πρόγραμμα είναι, αφέσου!

Υδροχόος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σχηματίζει μια θετική όψη, και στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες. Δηλαδή, αν κάτι στην παρούσα κατάσταση δεν τραβάει, μην επικεντρώνεις την προσοχή σου σ’ αυτό που δεν τραβάει, αλλά στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται ή πολύ σύντομα θα σου παρουσιαστούν. Στον έρωτα, να θυμάσαι ότι το έτερόν σου ήμισυ, όσο και αν δέχεται να κάνει το σάκο του μποξ, δεν είναι ο σάκος του μποξ. Μην παίρνεις τίποτα σαν δεδομένο.

Ιχθύες

Η όψη του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου είναι σαν το χάδι του θεού στα μαλλιά σου. Τι καλά! Όλα έχουν μια γλυκιά αίσθηση και ακόμα και οι εντάσεις και τα μικροπροβλήματα σού φαίνονται σαν ευκαιρίες για να αλλάξεις κατεύθυνση. Χαμογελάς, και έχεις κάθε λόγο. Είσαι Ιχθύες και στην αστρολογική Γιουροβίζιον το σύμπαν σου δίνει 12 πόντους. Douze points!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ