Κωνσταντινόπουλος: «Λυπούμαστε που δεν υπάρχει συμφωνία για την τροπολογία» - iefimerida.gr

Κωνσταντινόπουλος: «Λυπούμαστε που δεν υπάρχει συμφωνία για την τροπολογία»

Κωνσταντινόπουλος: «Λυπούμαστε που δεν υπάρχει συμφωνία για την τροπολογία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επίπεδο αρχηγών θα λυθεί το ζήτημα της τροπολογίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για την ανεργία, καθώς η πρόταση του Κινήματος δεν συμπεριλήφθηκε στο πολυνομοσχέδιο που ήρθε προς ψήφιση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με σχετική του δήλωση ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφέρθηκε στο θέμα της τροπολογίας για την ανεργία, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός πως «δεν υπήρξε συμφωνία στο σύνολο της τροπολογίας».

Πιο συγκεκριμένα, η δήλωση του κ. Κωνσταντινόπουλου έχει ως εξής: «Υπήρξε μια συμφωνία των πολιτικών αρχηγών για το θέμα της ανεργίας και την αποδοχή της τροπολογίας του ΠΑΣΟΚ. Δεχόμαστε τις νομοτεχνικές βελτιώσεις του άρθρου 1 από τον αρμόδιο υπουργό. Λυπούμαστε που μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για το σύνολο της τροπολογίας που αποδεικνύει τη μη κατανόηση των αναγκών της κοινωνίας και το θέμα προφανώς θα το χειριστούν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση στην Ολομέλεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ